Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor
  • Drama
  • Akční

Recenze (158)

plakát

Antikrist (2009) 

Neuvěřitelně silné dílo, které si nebere servítky. Co jsem tak různě četl komentáře, jsem zjistil, že kdekomu se Antikrist líbil ale už by ho nechtěl vidět znovu. A to je podle mě chyba, zatím jsem ho tedy viděl jenom jednou ale určitě si na něj ještě čas někdy udělám. Myslím totiž, že po druhém shlédnutí se Vám bude líbit více, než po prvním. Je tedy ještě možné, že dosavadní čtyři hvězdičky změním na pět.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Armáda temnot se od předchozích dvou filmů zásadně liší a to nejen názvem. Ash se chová jinak, sebevědomě a občas sobecky. Začátek je velice zábavný ale od středu to začíná tíhnout. Je to horrorová komedie, což byli předchůdci také ale přece jen méně. Dle mého je Armáda temnot nejhorší díl trilogie ale i tak je dost dobrý, aby si zasloužil 5 hvězdiček.

plakát

Atomové gymnázium (1986) 

Atomové gymnázium mě docela zklamalo, škoda. Moc jsem se nezasmál a ani té brutality tam moc nebylo, na Tromu až moc kecání. Velká škoda.

plakát

Atomové gymnázium 2 (1991) 

Lepší než jednička a to hlavně kvůli větší porci akce a humoru, jehož absence tak jako v prvním díle, není u Tromy zvykem. Dvojka je ve všech ohledech lepší, proto moc nechápu zdejší horší hodnocení, na druhou stranu je to zvláště u Tromy velká věc vkusu. Hlavní hrdina je vyvedenější a sympatičtější, subhumanoidi s hubou na břiše dobrý nápad a zvracející obří radioaktivní veverka rulez :).

plakát

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987) 

Peter Jackson si své začátky odbyl skvělými Bčkovými horrory, což by do něj divák, z jeho tvorby znalí pouze Pána prstenů, nejspíš neřekl. Bad Taste se stal komediálním-horrorovým-sci-fi kultem ale na Jacksonův další počin, Brain Dead, nemá, je totiž minimálně o stupeň horší. U Bad Tastu se totiž tak nezasmějete, nezhnusíte a celkově nepobavíte, což je dáno menší akcí. Má sice občas více hluchá místa ale dokáže zaujmout svým osobitým stylem, podobným starším filmům Sama Raimiho (Evil Dead). Pořád je to ale vynikající film, který stojí za připomenutí a několikáté shlédnutí.

plakát

Bitch Slap (2009) 

Bitch Slap je hrozná blbost s trojkou sexbomb v hlavní roli. Mně ale nezaujal a to ani když jsem totálně vypnul mozek. Dějovou nesmyslnost bych ještě zkousnul ale to, co bylo šíleně debilní bylo natáčení před zeleným plátnem, které bylo tak odporné až hrůza. Jak už je vidět zde na csfd, své fandy si to najde ale já mezi ně nepatřím.

plakát

Boo (1932) 

Na dobu vzniku slušná parodie mířená na horrorové filmy. Dnešní divák se asi těžko byť jen pousměje ale je zajímavé sledovat, co se dříve bralo za vtipné :).

plakát

Boogeyman (2005) 

Všechno to začíná výborně, malý kluk leží ve své posteli a straší ho nějaký duch. Když zavolá otce, že se bojí, táta se podívá do skříně a něco ho vcucne a zabije. To vše s dobrou kamerou a hutnou atmosférou. Potom se ale film začne lámat, nesympatický herec v hlavní roli je asi tak stejně nudný jako samotný film. Opravdu mě to zklamalo a o tom konci s jasně počítačovým duchem ani nemluvě...

plakát

Brána do záhrobí (1981) 

Naprosto famózní béčko, plné libového gore a skvělé atmosféry. Příběh opět s nijak větší pointou ale o to u Fulciho nejde. Pro mně nejlepší film od Lucia, škoda jen, že se takové kvality nedržel pořád...

plakát

Cabin Fever 2 (2009) 

Cabin Fever 2 je horší a zbytečnější než jeho předchůdce, samotný příběh není nic moc a ani postavy nejsou nijak sympatické ale občas jsem se i bavil. Brutalita docela ušla ale nějaké nelogičnosti ve filmu jsou prostě neodpustitelné. Policista z prvního dílu potěšil.