Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (344)

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

No no čekal jsem od Raimiho, že to bude lepší, ale nebylo to zase nějak hrozný. Strašidelný to moc není, jen strašení v domě. To bylo dobrý. Chvílemi je to i celkem srandovní a nějaký scény jsou dost trapný. Takovej průměr.

plakát

Iron Man 2 (2010) odpad!

Film jsem skouknul na HBO. Od filmu jsem nic ani nečekal a ani mě film nějak moc nepřekvapil. Bylo to celkem hodně nudný a herci jak by jsme. Akční scény nic moc a trikově se mi to taky nelíbilo.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Mě se to líbilo hodně a přišlo mi to ochlup vtipnější než předchozí díl. Záplatka je stejná akorát zasazena do Bangkoku.

plakát

Hory mají oči (1977) 

Originál je mnohem lepší než remake. Film má celkem slušnou atmosféru a drží dobré tempo a napětí a vůbec jsem se nenudil.

plakát

Halloween II (2009) odpad!

Od tohohle filmu jsem nečekal nic extra, ale doufal jsem, že to bude aspoň trochu obstojný horor, ale byla to hrůza. Film nemá vůbec žádnou atmosferu, chybí tady známý hudební doprovodd a herci jsou taky hodně špatný. Ani režie mě moc nezaujala a T. Man v roli Myerse mi vůbec neseděl a nebyl ani nějak děsivý. Celý film je hodně oničem a scénář mi taky přišel hodně nulovej. Nejvíc mě štvalo jak se Myersovi zjevuje jeho matka no hrůza. Tohle nemá ani nic společnýho s původním Halloweenem. Tento film jsi jde úplně jinou cestou a doufam, že už R. Zombie žádný Halloween točit nebude.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) odpad!

No tak tohle ne! Na tohle jsem se nevydržel koukat do konce, prostě se to nedalo. Film je hrozně blbej a Ford už je tady hodně starej. Vrchol byl kdy se Ford schoval do ledničky, aby se zachránil před jadarným výbuchem v testovacím městečku. Po výbuchu si vyleze a kouká na hřib po výbuchu a úplná pohoda jako by se nic nestalo a jde dál a tím pohár trpělivosti u mě přetekl a raději sem to vypnul.

plakát

Pátá rychlost (2002) (seriál) 

Slabej pořad o autech, který neni ničim zajímavým. Hlavní slabinou tohoto pořadu jsou moderátoři, kteří jsou prostě nudní. Jediný co je dobrý na pořadu je Tiff Needell, který testuje auta a za to taky 2*

plakát

Bůh odpouští, já ne! (1967) 

Mě se to celkem hodně líbilo. Dvojka Hill a Spencer je jako vždy supr. Neni to komediální, ale vážný western, který je celkem vydařený a nenudil jsem se. A to westerny nemam rád.