Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (38)

plakát

Poltergeist (2015) 

Boha jeho,to zas bylo co???Zase sem se nechal zlakat trailerama.Priznam se,original sem nevidel(napravim to),Ale toto me prislo jako nepovedena komedie.Ztrati se nam dcera a oni si asi rekli vsak v pohode mame vseci v pici :Dmame jeste par dalsich decek.Lekacky zadny.No opravdu nic moc...1 a pul*.

plakát

Iron Sky (2012) 

Dobrá chujovina.Smál sem se pořád ale největší výtlem sem chytl při parodovaní scénky z filmu Pád Třetí říše.:D a přiznání Korei za ůtok na USA. Julia Dietze je ozdobou celého fakt dementního filmu:D:.

plakát

Vozová Hradba (2011) (koncert) 

Jsem rád že sem to viděl.Byl sem v Brně,kde bylo určitě vyprodáno.Poté sem si to pustli na DVD.Landa je borec!

plakát

Zombie Apokalypsa (2009) 

Super ,bomba jsem velmi nadšen z tohoto dílka.Není nic co bych vytkl.Tak si totiž představuju parádní zombíkarnu.Tuny vystřelených nábojů spousta krve a masa, všude kolem nenažrany rychlý zombíky.Příběch to opravdu nemá žádnej .ale to mě fakt nevadí.Pošahanej válečnej veterán s kulometem v ruce by se měl stat kultovním bojovníkem.No a bitka mafián a 2 nenažrany rychly svině je to co sem si vždy přál vidět v tomto žanru.

plakát

Chata v horách (2012) 

Že bych z filmu byl nadšený jako nekteří tady se říct nedá ,ale naštvaný taky nejsem.Čekal sem teda horor se vším všudy ale TOTO opravdu ne.To je spíš parodie na všechno možný:D.Snad chyběla motorovka místo ruky a umřel bych smichy.fakt.

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Místo abych se bál a lekal jako v předchozich, dilech tak tady sem se jen smál a kroutil hlavou co z toho udělali za film.Dementní nevěsta alá Xena bojovnice ,ženich asi král Artuš s mečem v ruce a s rytířskou zbrojí a hurá na zombiky. Tohle není žadný REC toto je sračka na entou.Jedna * za par dobrych momentů.

plakát

Projekt X (2012) 

Kdo by tohle nechtěl zažít aspon jednou za život? Ja rozhodně ano.Tolik krásných nadržených koček ,chlastu, všude samý prsa a zadky.Já se bavil velmi dobře.

plakát

Vessel (2012) 

Sice sem rozuměl jen pár vět,ale to mi vůbec nevadí.Proč to trvá tak chvilu mohl z toho být dobrý sci- fi snímeček s překrásnou obludou.

plakát

Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 

Simpatická blbůstka ,která neurazí ani nenadchne.Dwayne potvrzuje že je to komediant jak blázen , ale mohl by si zahrát spíš v tech akčnakách konečně.Vanessa je kus.Prostě průměr..

plakát

Avengers (2012) 

Hulk a Thor sou největší frajeři(Hulk ale větší).Tesně za něma je Iron man a Ameriko si na čtvrém místě ,ale to nevadí.Hawkeyje borec, Renner to zahrál fakt dobře no a Black Widow na tu se aspon hezky divá.Ja se nenudil ani na chviu,délka filmu je pro mě krátká :D klidně bych vydržel ještě hodinu se dívat jak se tam řežou hlava nehlava(hlavně Hulk)už se těším na dvojku.