Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (16)

plakát

Equalizer (2014) 

Baumax styl strilecka!

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Já nevim...původně jsem tomu dával 4*...ale po dokončení 1. série musím jednu hvězdu ubrat. Něco mi tady chybí. Seriál má silné momenty, ale v mých očích ty slabší, zdlouhavé a zbytečné převládají. Kolikrát to má našlápnuto na opravdu správnou hororovou řežbu, ale svižně zase z tohoto nadšení sejde. A závěr seriálu se v mých očích mění spíše ve frašku, komedii a vykrádačku sama sebe.

plakát

Star Trek (2009) 

Jsem Star Wars geek....my SW geekove nemáme rádi Star Trek a jejich přívržence a z celého srdce nenávídíme, když si tito dva kulty někdo nejroztodivněji plete....stejně jsem neodolal a toto musel zkouknout...a musím říct...pane Abrams, smekám hluboko ke kotníkům a zároveň v tomto úklonu líbám špičky Vašich nohou. Majsterštych a sázečka bez hluchého místa.

plakát

Volte mě! (2012) 

Po dlouhé době úžasná komedie. Komediální duo Ferrell / Galifianakis zde jede na plné obrátky a nezklame ani na chvíli. U vtipů s komunistou a teroristou z al-kaidy jsem uz opravdu málem umřel smíchy. Jednoznačně 5*

plakát

Bratři z donucení (2008) 

Duo Ferrell / Reilly zde funguje naprosto úžasně. Komedie, ke které (minimálně já určitě) se s nadšením budete stále vracet, protože všechny povedené frky chcete vidět zas a znova a vždy se u nich budete smíchy dávit a plakat. "Im gonna fill a sock with soap and beat the shit out of you".

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Trailer úžasný...a tím také veškerá úžasnost končí.

plakát

Přizdis*áči (2011) 

Fanoušci anglického humoru a seriálu si přijdou na své. Kadence gagů pokulhává za seriálem,ale mějme ohled...snad jsme nečekali hodinu a půl smíchu...geniální záležitost tak jako tak.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Pro člověka,který nema blízko k anglicky absurdnímu humoru tento kousek neosloví. Mi to hrálo přesně do noty. Jak říkám...lidi se suchým zvrhlým humorem si to zamilují.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Bez milosti plný počet bodů,protože za tento film to ani jinak nejde. Je to komedie,ale přitom promyšlený akčňák s dedektivkou :)