Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (8 228)

plakát

Naruto (2002) (seriál) 

Neznám lepší anime. Top.

plakát

Slunovrat (2019) 

Po shlédnutí directors cut, stejně jak u Hereditary zvedám své hodnocení, už jen proto, že jsem měl strašnou chut vidět to znovu, proto, že ten příběh je tak divnej, že me fakt bavil celé tři hodiny, herecké výkony a kamera naprosto špičkový. Nemám slov. Odpočítávám dny kdy Aster přijde s dalším filmem! Ať už to je prosím!

plakát

Insidious 2 (2013) 

Mín strašidelnější než jednička, tady mě spíš hodně děsil zvuk, kterej byl fakt hororově "nepříjemnej". Jinak příběh bomba. Líbí se mi jak Wan a Leigh mají promyšlenou backstory ke každé postavě. Bride in Black mě hodně zaujala.

plakát

Insidious (2010) 

Hrůzostrašný a promyšlený horor. Nebojím se říct, že toto je jeden z mých nejoblíbenějších hororů.

plakát

Dogma (1999) 

Křestanská sprostá nálož od Kevina Smitha, doprovázená černým humorem, hovno démonem, nasranejma andělama, dábelsky nahláškovaným Jasonem Lee s jeho tlupou démoních hokejistů a nejlepší dvojkou nadrženým Jayem a mlčenlivým Bobem. Opět měním názor je to prostě pekelně boží. Navíc velmi originální námět.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Po opětovném shlédnutí musím napařit pět, protože takhle nepříjemný (v dobrém slova smyslu) a zároven zábavný zážitek jsem snad ještě neviděl. Originální, napínavý a neustále husí kůže. Aster si prostě získal mé srdce.