Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (8 228)

plakát

Lví král 3: Hakuna Matata (2004) 

Takunda má táta mi nějak nikdy moc neohromilo a to ani samotný Lví král. Ale jako pohádka to splnuje ty kritéria.

plakát

Aladin (2019) odpad!

Působí to na mě jak posraný Bollywoodský sračky, který přímo nenávidím. Sračka.

plakát

Aladin a král zlodějů (1996) 

Ze všech kreslených og disneyovek mám aladina asi jednoho z nejoblíbenějších. Jasný dávám "jen tři" ale v dětství vím, že by mě to bavilo narozdíl od jíných nových pakárnických animáků.

plakát

Aladin - Jafarův návrat (1994) 

Not bad. Vizuál nádhernej, vše barevný a super atmosféra. Příběh obyčejný. Chtel jsem prostě jen vypnout a sledovat. Vyplatilo se.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Thor se vrací a měl se radši nevracet. Tenhle film nebo koncert Gunsn Roses nevím co ztoho to bylo teda mi přišel trošičku stupidní a takový o dost víc pro děti než obvykle.. Marvel teď zkouší "hororové" prvky.. (svítíci oči ve tmě bububu) Christian Bale naprosto směšný záporák - připomínal Voldyho z wishe s hlasem Glůma a Vajkyky se z něj asi snažil udělat Pýnyvajze nebo nvm. Nejvetší mínus filmu - FRACCI - PROČ? Ten závěrečný "fight" už jsem si chtěl urvat hlavu z toho cringe... otřesný. Ta věc s tou rakovinou a vše okolo - v tom digibordelu úplně irelevatní - nefungující. Marně pátram po plusech.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Fantasmagorie asi to chtěl natočit Scorsese pro vnoučata jako dárek nebo nevim. Doufám, že už se k takovému žánru vracet nebude.