Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (208)

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Co dodat? Na jedničku to bohužel o kapku nemá, jinak absolutní bomba, "Sherlock na 100 způsobů a vždy jinak". Stávající herci dodávají ke svým výkonům ještě další díl výtečnosti a herci nový zase naznačují, že se nenechají jen tak zahanbit, zvláště Jarred Harris (profesor Moriarty) to říká velmi jasně a hlasitě :). Překvapení je, že jde v zásadě o velmi jednoduchý děj, ač se tak na první pohled nezdá, kvalita je ovšem vidět od prvopočátku. Plus vynikající zpomalovací scény, které stojí absolutně za to, tomu dodavájí to pravé ořechové!

plakát

Muž na hraně (2012) 

Další dílo typu "Nic není tak jak to vypadá." Ovšem lehce nadprůměrné, mohl bych-li podotknout ;)

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Chvalitebné, na výborné to stále ještě nemá, ale rozhodně se to tomu blíží (ano, to je dva jako ve škole, šikovnej :D). Jinak se to ničím co se týče této série nevymyká, snad je že jsem od "budoucího Ethana Hunta" Williama Brandta (Jeremy Renner) čekal trochu více akce a o něco méně keců ;)

plakát

Šťastný Nový rok (2011) 

Miluji filmy s mnoha (někdy i) dobrými herci, kde se různé příběhy prolínají, proto každý si najde to své, cliché tam není přespříliš (o akorát nemůže být řeč!) a v pozadí postupně vyplývá jekékoliv celistvější poselství (někdy záměrně, někdy ne). Proto se mi tento film líbil už z jeho podstaty, proto mě berte trochu s rezervou, musel by to být totiž totální propadák, abych ho i tak já hodnotil ;)

plakát

Navždy spolu (2012) 

"Jako romanťák? Dobrý. Pokud byste tomuto snímku ale dali jakoukoliv jinou nálepku co se týče žánru, se zlou byste se potázali..." viď, babi, řekl jsem to správně? :D Ale tak hlavně že se ti to líbilo... ;)

plakát

Příšerka v Paříži (2011) 

Velmi, velmi, velmi dobré! V posledních jsme byly obdařeni/spokojeni/týráni mnoha "animáky" různých kategorií, od nadšených reakcí při sledování Tangled, přes jistotu fenoménu Shreka, až po ne tak dobré snímky, kde jich bohužel bylo vícero, ale zde se nám naskýtá opět něco nového tentokrát ze země lásky, vína a sýra. Jsem plně spokojen, jak s příběhem samotným tak jeho zpracováním, postavami, animací, ale jako třešničku na dortu považuji i vynikající hudební doprovod, vyzkoušejte ;)

plakát

Naslouchej svému srdci (2010) 

Na TV film dobré, v kině by to neobstálo. Zkoukněte a budete souhlasit 8)

plakát

Černobílý svět (2011) 

K tomuto snímku jsem byl dlouho...dlouho přemlouvám mně velice blízkou osůbkou bez z mé strany zjevného důvodu chuti ke zhlédnutí, za což se všem (tvůrcům? hercům? Bohu?! :D) Opravdu velmi příjemné překvapení, které což je pro mě překvapení ještě větší dává velký prostor divákovi utvořit si vlastní názor, což se dnes moc nevidí. Jistě, typické symboly "dobra či zla" zde jistě jsou, ale zbytek...fantazii a ideálům se meze nekladou :)

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Útok na city velkou dávkou sentimentality a všeho s ní spojených na všech frontách, o tom se ani polemizovat nedá, ale na sobotní rodinné odpoledne, proč ne? Jak mi řekla jedna kamarádka: "Já myslím, že to bylo hezké..." Dobré shrnutí ;)