Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (950)

plakát

Dechovka (2016) (divadelní záznam) 

Ze začátku naprostá pecka, ale ke konci už mě to moc nebavilo. Na druhou stranu to bylo tak originální a invenční, že objektivně nemůžu žádnou hvězdičku ubrat.

plakát

Humr (2015) 

První část odehrávající se v hotelu byla naprosto precizní. Vtipná suchým britským humorem, na hranici vážnosti a totální parodie. Jenže po útěku z hotelu se to zvrhlo a šlo to kvalitativně velmi prudce dolů. Druhá - lesní - část měla sice taky svoje silné myšlenky, jenže už to nebylo konzistentní a nudilo to. Další půlhodinu už bych u toho asi nevydržel, takhle však dám (s přimhouřením obou dvou očí) čtyři hvězdičky.

plakát

U Konce světa (2013) 

Strašná kravina. Do bitky na záchodech to bylo ještě jakžtakž vtipný a příběh dával smysl, pak už se to absolutně rozsypalo. Všichni se chovají naprosto iracionálně a nesympaticky. Dovedl bych si představit mnohem lepší rozvržení postav, jenže to by pak nevedlo k tomu závěru, který evidentně tvůrci chtěli... 2* z milosti.

plakát

Lost Highway (1997) 

Pravděpodobně nejlepší Lynch. Skvělý mnohovrstevnatý film s hlubokým poselstvím, který vás od prvních minut přibije do židle a už nepustí! Určitě osobní TOP50, možná i TOP20. Chci vidět znovu!!

plakát

Aferim! (2015) 

Krásně autentický a politicky nekorektní film. Za celou dobu se nestihnete nudit, příběh, ačkoliv přímočarý, není předvídatelný a celkové vyznění si na nic nehraje. Spokojenost.

plakát

Mroží muž (2014) 

Úchylná blbost, která kdyby se tvářila vážněji, mohla se zařadit po bok Lidské stonožky. Takto to osciluje někde mezi tím a echt trapnou komedií... Každopádně pořád je to zapamatovatelný film!

plakát

Utajený (2005) 

Jedna zapamatovatelná scéna za tolik cen, procent a hvězdiček nestojí. Pomalu se táhnoucí nuda, která nijak nekončí. Asi můj poslední pokus dát naději Hanekemu, to co od něj stálo za to, jsem už viděl...

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Na jednu příjemný film, který kromě fajn příběhu a pár slušných gagů hezky ukazuje intriky v politice, na druhou stranu nechutná multikulti propaganda. 2*, ať su objektivní.

plakát

Ray Donovan - Dívka s kytarou (2016) (epizoda) 

Hodně slabý začátek, vůbec nedosahuje kvalit předcházející řady... tak snad se to zvedne...

plakát

Vše pro dobro světa a Nošovic (2010) 

Klusák je výtečný dokumentarista, asi nejlepší, kterého máme. Velmi zajímavé a vím jedno: Hyundai mi nikdy nebyl sympatický, ale teď bych si ho nekoupil už tuplem.