Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (950)

plakát

Míň je víc (2015) (pořad) odpad!

Bože můj, vždyť ta soutěž vůbec nedává smysl! Otázky naprosto nejasně zadaný (Nejlidnatější města ČR - kolik nelidnatějších prozradí až při vyhodnocení), téměř nulová šance vyhrát jackpot, který je stejně směšný, trapný moderátor a otravné zvukové schéma, nikdy víc! Zlatý AZ Kvíz.

plakát

Babel (2006) 

Trvá téměř hodinu a půl, než se začne něco dít, i když potom to má grády. Teda alespoň mexický a marocký příběh, zatímco drama mezi Pittem a Blanchett mě téměř vůbec neoslovilo a japonská story je otravně zbytečná. Navíc musím strhnout hvězdičku za to, že si tvůrci nepohlídali, ze které strany má přilétnout kulka a tak se podle nich za letu stočila o více než 90 stupňů. Naopak chválím hudbu! Poučení z filmu: Maroko je neuvěřitelně ošklivé a nikdy tam nechci.

plakát

Interview (2014) 

Strašně zábavná blbost. V některých místech mi to připomínalo dokonce i Machete. Musím přiznat, že to opravdu odsýpá, ale nevím, proč to musí být celou dobu tak hrozně vulgární. A druhá věc, co mi vadila: Retardace Dava Skylarka se mění podle toho, jak se scénáristovi hodí... Každopádně, kromě poslední zabijácké půlhodiny, to můžou vidět klidně i v Severní Koreji, možná jsem to čekal, vzhledem k tomu povyku, ještě o trochu více urážlivé :)

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Jedna hvězdička za Nárožného, který se sice hodně snažil, ale nebylo to moc platný... Naprosto DEMENTNÍ scénář (vytáhnou Janka s Amálkou z bažiny a jsou celí čistí?), DEMENTNÍ dialogy ("Co tu děláš? Já tě tak rád vidím!"), ULTRADEBILNÍ paruky (Bartoška asi prohlásil "mě nenaserete, já mám rakovinu"), banda kaskadérů, co si potřebovala přivydělat a tak se skáče všude možně, kde je to totálně zbytečný... Prostě šílenost. Ta jedna hvězdička je ještě hodně s přivřenýma očima.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Nejhorší díl série, nejhorší film ze Středozemě, a to nejhorší o parník!! Tohle se mohlo shrnou ve 20-30 minutách na konci druhého dílu a nebylo třeba to tu rozmazávat na dvě a půl hodiny... Nemá to děj, je to příšerně odosobněné a digitální a kromě Bilba není komu fandit. Největší zklamání roku!

plakát

Indián v ohrožení (2014) (divadelní záznam) 

Černá díra z Dejvic je o dost zábavnější :)

plakát

Kancl (2014) (seriál) 

Sice výrazně snesitelnější než britská verze, ale pořád málo vtipné. Kamera je hrozně nepřirozená, pohledy do kamery mi dost vadí a z postav si taky téměř nikoho nepamatuju...

plakát

Časožrouti (1995) (TV film) 

Zdařilá, velmi doslovná a velmi devadesátková adaptace Kingovy novely.

plakát

Stopy života - Na plný úvazek (2014) (epizoda) odpad!

To měla být parodie? Proč všichni hrajou jako ponocní? Ve kterém paralelním vesmíru Magnusek žije, že si myslí, že by něco takhle mohlo probíhat? Otázky, samé otázky.