Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

chalp 

všechny recenze uživatele

Na stopáž 180 minút a podtitulok TV film, ozaj vymakaná atmosférická záležitosť.Po všetkých tých negatívnych komentároch osočujúce triky, obsadenie a vlastne všetko som čakal to najhoršie a prekvapivo som dostal jednu z najlepšie sfilmovaných Kingoviek!A triky sú myslím adekvátne k rozpočtu a roku vzinku, na mňa nijako smiešne, alebo rušivo nepôsobili nakoľko si ich tam divák užije sotva 5 minút. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ludia cestuju lietadlom a niektorý pritom zaspú z ničoho nič. Ked sa niektorý zobudia zistuju velmi zlú pravdu. Skoro všetci sa ztatili. Posádka ale pristane s lietadlom na neznáme miesto a keď vystúpia zistujú, že ludia tu vobec niesu ako keby sa ztratili a všetko čo tu je napr. pivo, a ine potraviny sú bezchuti ale keď idú naspať do lietadla s ktorým prišli, veci sú tam v poriadku. Ochutnanie koly alebo piva tu chutí skvelé ako keď boli tam vonku. Lenže Onedlho idú po nich časožrúti a ničia všetko okolo budú musieť odletiet stadial. Celkovo sa jedná o velmi zaujímavy film s dobrým dejom i keď tých časožrútov mohli spraviť lepšie. ()

Reklama

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Otřesné herecké výkony a ještě horší triky. Chce to chvílemi silnou povahu. Knižní předlohu jsem četl a ta je naprosto fascinující, avšak film je vskutku o několik úrovní níž. Zřejmě nejvěrohodnji je zpracována postava Boba Jenkinse, ale většina ostaních postav je na tom vážně špatně. Druhou hvězdičku dávám za ten knižní námět. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Knižní předlohu jsem bohužel nečetla, takže jsem byla v první části docela příjemně napjatá a plná očekávání, co se vlastně nakonec stane - jenže když pak na řadu přišly ty neuvěřitelně lacině a směšně vypadající trikové sekvence, takřka všechna tísnivá atmosféra byla tatam. Přesto nemůžu říct, že by se mi snímek vyloženě nelíbil - dokonce bych se klidně ráda podívala znovu. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Tento film hovorí o lete, kde sa prebúdza naraz len niekoľko ludí a všetci ostatní zmizli. Patrajú po tom čo sa vlastne stalo. Každý s cestujúcich si zo sebou naviac berie nejaký príbeh. Slepé dievča má dokonca nadprirodzené schopnosti. Je to nudný príbeh od začiatku až do konca. Preleteli časovou dierou do minuľosti, ktorý patrí už len časožrútom. Podarí sa im utiecť? Niektorým možno áno, ale chce sa obetovať niekto pre druhých. Nedoporučujem strašne zle s filmované. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama