Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (685)

plakát

Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (2011) (seriál) 

Ač mne to z počátku svým pojetím velmi chytlo, nakonec jsem skončil po 8. dílech. Jeong Woo-seong je výtečný herec, jeho andílek taky nebyl nejhorší, ovšem zbytek už příliš nezaujal, zejména hlavní slečna i jeji bývalý za mnoho nestáli. Ale především postupně obsah začal být méně a méně zajímavý, nudnějších vsuvek vedlejších postav přibývalo a motivace k pokračování ve sledování zamrzla.

plakát

Samchongsa (2014) (seriál) 

Sledovat se to dá, ovšem i tak končím po 4. části. Začátek považuji za hodně divoký až praštěný, postupně si to ale trochu sedlo a nabralo na vážnosti. Nicméně pocit jisté lacinosti provedení a nereálnosti ze mne vyprchat nedokázal, mnohé postavy mi herecky nesedly, humor často rovněž ne a mnohdy moderní hudba mi již vadila až moc. Zároveň postrádám takovou tu opravdu obrovskou vážnost v přístupu k vysoce postaveným jedincům, ta by měla být u historických seriálů standardem.

plakát

49il (2011) (seriál) 

Eh, já to vzdávám ve čtvré části. Upřímně od samého počátku mám hodně negativní pocit z většiny herců i dialogů, všechno působí tak příšerně toporně a uměle, včetně vizáže hlavní hrdinky, té růžově duchovité. Sem tam se sice objeví zajímavý moment, ale jsou to spíše světlé výjimky.

plakát

Jino to Mari (2019) 

Dokáži si představit zajímavější snímky na téma chudoby a zoufalosti...

plakát

Sumaho o otošita dake nano ni (2018) 

Celkem slušná ukázka nebezpečí jež číhá na sociálních sítích v kombinaci s lidskou důvěřivostí, neznalostí a neopatrností. Ovšem pokud jde o zpracování filmu samotného, jedná se bohužel jen o běžný průměr, ani propadák ani nic co by vysloveně zaujalo.

plakát

Betoben baireoseu (2008) (seriál) 

Já to po 6 částech vzdávám. Nemohu popřít jistou poutavost, zejména hudební stránka je velmi chytlavá a působivá, ovšem některé dění kolem mne příliš neoslovilo až nebavilo, zkrátka mám rozporuplné pocity a nedostatečnou motivaci pokračovat. Maestro je super, o hlavní herečce to už ale prohlásit nemohu a část ostatních mi taky lehce nesedla, ale spíše šlo o veškeré okolní dění a příběhy jež obvykle nepřinesly nic extra zvláštního co by mne udrželo u obrazovky.

plakát

Láska nebeská (2008) (seriál) 

Tedy upřímně jsem tady byl poněkud zklamán. Film jsem viděl před pár lety a očekával jsem, že seriál díky delší stopáži bude hlubší a působivější, leč působí to na mne spíše opačným způsobem. Z hereckých výkonů nadšen nejsem, emoce se příliš nedostavily, takže celkově dávám o hvězdičku méně než u filmu.

plakát

Ai uta: Jakusoku no nakuhito (2019) 

Tak trošku už mne unavují snímky na téma umírání, zejména pokud je divák s tématem obeznámen hned v počátku a nejedná se tedy ani o žádný zlom v ději. Navíc v tomto případě ani zpracování nepůsobí nijak nepřesvědčivě, herci jsou průměrní a realističnost tu dost chybí - umírající netrpí výraznějšími potížemi, jejich nadměrná pozitivita a pohoda příliš uvěřitelně nepůsobí, prostě z odborného pohledu to nedává smysl, lidé jimž zbývá posledních pár měsíců života zkrátka vypadají a chovají se úplně jinak.

plakát

Kwaegeolchoonhyang (2005) (seriál) 

Já prostě tyhle šíleně "zábavné" seriály fakt nedávám, dva díly mi stačily.

plakát

Škola 2015: Kdo jsi? (2015) (seriál) 

Tak vám nevím, ale mám takové rozpačité pocity ač jsem to dokoukal až do konce. Příběh je zajímavě rozjetý a promyšlený, nicméně nemohu se zbavit pocitu, že děvčata tu herecky nebyla nic extra, možná protože byla až příliš mladá. Paradoxně, ač je tato série oproti předchozí o dívkách, zde jako postavy zaujali mnohem více chlapci, ač "plavec" mne rovněž moc neoslovil. Oproti tomu ředitelův synek byl perfektní :-) Druhá půle sice nabízí pár opravdu zajímavých a silných momentů, ale celkově už jsem v závěru nabyl dojmu, že tvůrci jakoby nevěděli jak to celé ukončit a nemělo to náboj, spíše to celé působilo nepromyšleně až nereálně. Tudíž jen silnější 3*.