Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (906)

plakát

1917 (2019) 

Z přehlídky filmů nominovaných na Oscara, které jsou na webu k vidění, je tohle jasná jednička. Jednoduchý, nekomplikovaný příběh ve válečných kulisách 1.světové války, přibije empatického diváka do křesla jako sběratelského motýla. Někteří uživatelé vyčítají scénáristovi nedostatek bojových scén. Myslím, že bitvy odehrávající se někde v dáli a přece tak blízko, mají daleko těžší údernost na psychiku. U mě se při projekci objevil syndrom spánkové apnoe, ovšem při bdělém stavu, zkrátka jsem v některých místech zapomněl dýchat. Sam Mendes mě opět nezklamal.

plakát

Richard Jewell (2019) 

Děkuji mistře Eastwoode, že jste mě opět nezklamal. Dík že jste si vybral jako hlavního hrdinu vlastně antihrdinu a já jako lidový divák mohl jsem film nejen shlédnout, ale i prožít. Přeji Vám hodně zdraví a aby Vám Stvořitel ještě hodně plodných let naděliti ráčil a mohl ještě natočit pár dokonalých filmů.

plakát

Domestik (2018) 

Všechny věci, které nemám rád, jsou mi nepříjemné a protivné a kufr zvedající. Jako filmový voyeur jsem vydržel do konce, ale film jsem shlédnul na třikrát. Snad na tento zážitek zase rychle zapomenu.

plakát

Ad Astra (2019) 

Synek hledá papí. Papí je zlej a nechce domů. Synek pláče a letí najít papí. Papí najde, ale je porád zlej a nechce domů. A tak synek zase pláče a lítá... Vizuálně pěkné, však scénáristicky unylé až mdlé...

plakát

Jak si nepodělat život - Nonstop lahůdky (2019) (epizoda) 

Hřebejk ve své vrcholné formě. Velmi vtipné dialogy, vymazlený scénář a dokonalý retro soundtrack. Úžasná barová taneční scéna. Už musím jít, dostal jsem chuť na pochoutkáč.

plakát

Manželské etudy: Nová generace - Mirka a Kuba (2019) (epizoda) 

Není Hana jako Helena. Etudy zdánlivě se podobající, ale Helena šla více do hloubky. Nechci být ovšem kritický, hned první příběh se mi dostal hluboko pod kůži a těším se na další.

plakát

LOVEní (2019) 

Jaroušek Plesl coby narkoleptik výborný jako vždy. Ondřej Malý v roli malé též dobrý. Nasnímané Pardubice exelentní. Zbytek vrátit do výroby a předělat

plakát

Svůdce (2017) 

Kudy chodil, tudy šoupal. A nejen nohama. Příběh íránského George Clooneyho, kterak ke štěstí a domovu nakonec přišel.