Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (906)

plakát

Důvěrný nepřítel (2018) 

Podivnost taková československá. Hvězda navíc za koupelnovou scénu.

plakát

Major (2013) 

Pomáhat a chránit. Sobě a své kamarády. Depresívní ukázka práce ruské policie.

plakát

Tři vrcholky (2017) 

Nádherný urostlý chlap, Němec, potká vychrtlou Francouzsku, kost a kůže, ovšem vdanou a s fakanem. Rozbije jim rodinu, aby za to draze zaplatil. Film popisuje první společnou dovolenou na horské boudě vysoko v horách. Muž tahá tašky, vaří, stele,věnuje se chlapci, čte mu pohádky, učí ho plavat, přenáší ho přes překážky. Radost z náhradního otcovství utne hned v úvodu vycmrdlina, která mu důrazně sdělí, že syn už jednoho otce má a dobrého, tak se nemusí namáhat. Ten několikrát denně volá synovi na mobil, aby co nejvíce rozbil horskou idylku. Milý horal tak celý den pracuje, skřípe zuby, věnuje se aktivně fakanovi, za což mu milostpaní v noci milostivě nastrčí kostnatou prcinu, aby fakanovi pořídila bratříčka. A pak milý horal za svítání vezme fakana na výlet do hor, aby naplnil svůj osud. Z čehož plyne závěrečné poučení - pánové, použijte nejdřív mozek, až potom žalud!

plakát

Úhoři mají nabito (2019) 

Ještě horší, než jsme doufali. Opravdu jediné vysvětlení, proč je uveden jako režisér Michálek je, že Tomáš Magnusek natočil další ze svých nesmrtelných trháků a nabídnul ho distributorům pod falešným jménem.

plakát

Potvora - Série 2 (2019) (série) 

Poprvé se setkávám s faktem, že je druhá série mnohem lepší než první. Dokonalý koktejl humoru, cynična i trágy. Phoebe je dokonalá!

plakát

Velká přestřelka (1967) 

Slabý scénář, špatný střih, ale nádherná hudba - Ennio Morricone.

plakát

Bakaláři - Láska (1977) (epizoda) 

Tady už Dietl dokazuje sílu svého scénáře za herecké podpory výborného Vinkláře, který se zde rozcvičoval na doktora Cvacha.

plakát

Donbas (2018) 

I toto je civilizace 21.století.

plakát

Cena za štěstí (2019) 

Dávám jednu hvězdu za Jaroslava Plesla, ale ten je dobrý vždy a ve všem. Zbytek připomíná kompars z epizody The Walking Dead. Jinde výborný Řezníček se tu pitvoří jako stoprocentní klaďas. Postaral se o nejhorší (Indián u táboráku) a nejvtipnější scénu (nadržený lachtan). Pořád čteme nářky, jak těžké je sehnat na kvalitní film peníze. Proboha, kdo zaplatil takovouhle blbost?