Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

District 9

District 9 (2009)

Po dlouhééé době konečně nějaké scifi které mě zaujalo.. POčátek kdy je nad jižní afrikou obrovský talíř doposud neotevřený skryvá v divákovi takové to správné"napětí co je vevnitř co se stane až to otevřou?" A to je přesně ono!!! Zajímalo mě to a ani po půlce kdy se film dějově převrátil a přestal být tak trošku jako dokument, ale začal nabírat svižné akčnější tempo mě nepustil viz naprosto skvělý závěr:) ... Přesně tak jak to vystihl ten film si myslím že by to fungovalo i v realném světě kdyby přiletěl někdo na zemi a nebyl schopen odporu... Jediné k čemu bych měl vítku je hlavní hrdina Wikus na můj vkus to byl trošku blázen a nelibil se mi ani moc přimo ten herec.. Jinak vše parádni:)

Training Day

Training Day (2001)

Ať si říká kdo chce co chce mě se tahle hra na zlý poldy a zlý grázly strašně líbíla.Jakoby ten starší ukázal jak to doopravdy chodí, jak to je v reálném světě.. Prostředí gangů, važd a korupcí se mi náramně libílo, nehledě na to že film mě ani na minutu nenudil stále se tam něco dělo žádné hluché pasáže +skvělá hudba... K tomu si přičtěme výkony obou herců jak denzela tak Hawka a dalších nejmenovaných kteří měli vedlejší role a je to tu poprávu 5 hvězd...

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Naprosto dokonalé zfilmováné podsvětí.. Není snad nic co by mi na tomhle filmu vadilo, každá scéna, každý záběr mě táhl do dalších částí filmu to vše korunováno v té době ještě vycházejicímy hvězdami jako jsou John Travolta, Bruce Willis, Uma Thurman atd... Hlášky typu "Všiml sis před mým domem cedule s nápisem sklad mrtvejch negrů?!" nebo "Nejsem tvůj přítel vepřová hlavo" mě dokonale rozesmály.... Herecké výkony skvělé skrátka vše jak má být rozhodně jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl:)

Rambo: První krev

Rambo: První krev (1982)

KLASIKA!!!! Jinak tenle kultovní snímek nemůžu nazvat a klasikou opravdu je něco jako první rocky.. Prostě probudili spícího draka a systémem jakym bojuje v lese opravdu 93 minut akční a zábavné podíváné viděl jsem a uvidím určitě znovu :)

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Tak tenhle snímek mě nezklamal.. Will Smith v jedné z jeho nejlepších rolí protože tak jak on zahrál tento film to by nezvládl každy má charisma a umí ho využít nedovedu si představit nikoho jineho v Iam Legend než je právě on;).. Celý film sem žil jako on, mě umřel pes, já byl sám v NY a já se snažil přežít jak se dalo. Nechybí tam ani hororové prvky jako pár scén v baracíh apod.. Upřimě mi však přijde strašidelné už jen to že jsem sám každy den hodinu a minutu v tak velkém městě či dokonce zemi... Rozhodně jeden z Njelpších snímků s touhle tématikou tedy alespoň pro mě.