Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (133)

plakát

Marcela (2006) 

Po velmi dlouhé době , mě tento dokument ( který sem tedy viděl teprve včera ) donutil vrátit se na CSFD  a věnovat "komentář" k tomuto dokumentu. Proč zrovna komentář a né Recenzi ?  Jelikož recenzovat život prostě nelze. Dokument sem si pustil až poté co se moje rodinka odebrala spát a tak sem se mohl ponořit naplno do této životní tragedie. Můžeme si říkat ,že Marcela byla liknavá ke svému osudu nic méně kolik lidí tady a obecně by zvládlo neustále se opakujicí se pády a kruté rány osudu, já zase sebe a to jsem možná slaboch bych toto nezvládl. Celý dokument je ponurý, bez vyhlídky na jakékoliv zlepšení v půlce , kdy paní Marcelu zasáhne smrt dcery se zdá celý život ztracený. Popřál bych snad jen hlavní hrdince ,ať na sklonku života prožije i něco krásného a paní Třeštíková vám snad jen to, že jste N1 co se týče časosběrů .

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Tomuhle seriálu, by se mohlo dát maximálně 95% procento dolů za to jak rychle jsem zhltal všech pět dílu. O Černobyl jsem se zajímal i předtím, ale toto byl "majstrštych" od první do poslední minuty. Ať už jde o první minuty , kdy vás okamžitě série vtáhne, k druhému dílu ,kdy vás nápíná, po třetí kdy vás zdeptá, až po uplný konec. Nemohu něž-li doporučit všemi deseti a děj zbytečné vyprávět, ten vetšina lidí zná.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Jeden z těch filmů , kdy mi není líto pověnovat 400 korun a vyrazit na něj přímo do kina. Abych začal z úvodu, loď krásná nápad jet osídlit planetu je set sakra dobrý , ale akdyž myslím to ALE tak opravdu "ALE". Problém tohoto snímku byl především ten , že lidi kteří šli na ALIENA ale opravdu na ALIENA vlastně pořádně Aliena neviděli. Tedy ano ve 2 10 minutových pasážích, jinak to byla nějaká směs robotů zmatené posádky ,která stihla brilantně rychle umřít. To nejhorší je , že neumřeli na onu bájnou ještěrku, ale na jaký si druh hybridu , což mě zklamalo nejvíc snad bych čekal, že film , který navazuje na nejslavnější Ságu o vesmírných potvorách z ní neudělá jen jakého si strašáka , který vlastně pokaždé umře po zásahu brokovnicí a vlastně celý film se bude točit jen kolem robota , kterému očividně windows spadl do nouzového režimu. Další co film sráží jsou výkony herců , kterým umírají manželky a manželé jak na běžícím pásu a ono hle po 5 minutách s doutníkem v hubě skrz bouřku prolétají Bagrem jakoby se nechumelilo. Přece jen v 1 čce ,když někdo zemřel lidi z toho byli mimo ve stresu zato tady se to točilo pouze kolem ,že někdo zemře a za chvilinku už vdova , či vdovec běhají s brokovnicí po lodi a stávají se z nich předátoři no1. Co bych ale ocenil a to je i důvod proč hodnotím 3* je ten , že filmaři naprosto krásně zpracovali onen svět, přece jen Zéland je úžasné místo , které jakoby nebylo ani z naší planety a tak musím vyseknout volbu lokace a nejen to ale i celkově přistání na planetě dokázalo diváka vtáhnout. Za druhé co bylo opravdu perfektní byl samotný Alien když už se teda objevil za mě rozhodně nejhezčí ze všech předchozích dílů vypadal v tomto dílu opravdu nádherně , jen škoda ,že byl tak lehce porazitelný. A konečně poslední věc moc se mi líbilo zpracovaní lodi, u kterého autoři brali v potaz předchozí díly a tak ve finále loď skutečně vypadala , že by se mohla někde pohybovat x let před prvním dílem. Nic méně neporažený kult je stejně sága prvních třech dílu a myslím si ,že po dnešním filmovém zážitku už to tak i zůstane.

plakát

Kruhy (2017) odpad!

Ajaj... Tak se nám vrací ,další automatická pračka na vydělávání peněz.. Nevím vám přátelé proč, al tento snímek , mi prostě každou další minutou dokazoval jak se ze skvělé Japonské předlohy a slušných dvou amerických dílu stala nepochopitelná kravina... Kde hutná atmosféra zrnicí televize byla signálem toho ,že příjde nějaké to bubání... Zde nebylo nic z toho, film mě ani jednou doslova ani jednou nevyděsil, ničím nepřekvapil a především nezaujal... Lehce čitelné v kombinaci s dost špatnou hlavní postavou mě dovedla k tomu , že Samara měla být už v té studni nadosmrti zavřená.. Toto totiž není důstojné a ani strašidelné pokračování předchozích dílů.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Jo jo.. Eastwood mi poslední dobou příjde jako záruka kvality. jakože to byl pan herec , tak se z něho stal pan režiser. Sully je excelentní případ toho , kdy nemusíte nafukovat bublinu, kdy nemusíte mít tisíc akčních scén a kdy z jednoho přistání dokážete udělat 90 minut kvalitního materiálu!! Role sullyho Hanksovi sedla jak uniforma od PANAM.. Takže jednoznačně stojí za shlédnutí !:-)

plakát

Pasažéři (2016) 

Jako fanda veškerých scifi příběhů, mi ani tato horká novinka nedala spát a odhodlal jsem se navštívit zase po měsíci kino. Od začátku jsem věděl , že tento film bude z lehka jiné sousto něž-li interstelaar který patří k mým nejvíce oblíbeným a tak mě ani nezklamalo poněkud více romantické pojetí celého snímku, paradoxně film mě začal opravdu bavit , až s příchodem překrásné Jennifer Lawrence, do které jsem se za ty dvě hodiny stihl zamilovat taky, respektive do její osobnosti ,role :-).. Celý film totiž začína poněkud rychle kdy se hlavní hrdina probudí a zjistí ,že na 90 let nepotká nikoho jiného ,než-li chladného robota,který se zacyklí při prvním vážnější otázce a tak se rozhodne vypomoct krásné Auroře aby sdílela sním a probudí jí ze spánku aby jí mohl ukázat ty neskutečné možnosti ,které supermoderní loď nabízí ( co na tom, že jí prakticky vezme život taky) a v této chvíly si průměrný divák uvědomí , proč byl začátek tak rychlý , s příchodem dalších postav dostane film doslova náboj proč koukat dál... Na to ,že celý film prakticky táhnou 2 v herci v supermoderní prázdné lodi , je až ohromující jak zábavné cyhtlavé to je , ani na chvilku jsem neodtrhl oči od plátna a leč příběh byl romantický více než dobrodružný. Tak jako tak scifi to bylo v každém případě perfektní :-) Ps" jednu hvězdu za zpracování rudého obra :)

plakát

Zúčtování (2016) 

Tohle byl přesně ten film na nedělní odpoledne kdy jsem neviděl ani trailer ... Vlastně před příchodem do kina jsem si říkal , že vezmu prostě to co budou dávat hlavně , že si dám popcorn ... Opět se ale ukázalo , že nemít očekávání je většinou ta nejlepší možnost. Ben Afleck odhodil svojí obvyklou roli romantického superhrdiny a nechal si pouze toho hrdinu. Stím jak film pokračoval, jsem stále víc a víc hltal každou další akční scénu a že jich bylo požehnaně!!! Navíc konečně někdo i dokázal zfilmovat akční film se skvělým příběhem , který rozhodně po celou dobu nenudil ba naopak..Takže vřele doporučuji

plakát

Divoké kočky (2000) 

Ano a bylo to zde 100x , nebo vlastně tisíckrát! Mladá krásna se vydala za snem a odstěhovala se do města , kde musela začít ten tvrdej no rádoby tvrdej život naivní nány , která zrovna vylezla z kostela!.... Přitom její tatínek byl teda kurva světec..Takže sem nakonec dopředu vědějící ,že se jedná o sraču number ONE sem tuto slátaninu hoven shlédl.. No musím se přižnat ,že tato sradkoičdní sračka všech sraček, zapsala do paměti je ten ,že sem v mých masturbačně aktivních letech mastruboval 17x denně u DIVOKÝCH KOČIČEK... A právě proto si to vysloužilo celou jednu trapnou hvězdu. ale zpět k postavy "naivní" neuspěšné zpěvačky, která teda po naivním přijezdu našla hnusnou práci otylch prachatych no to prachatych v zavorce!!!!! A zjistila že i nejvetsi kurva v nuuuuuu šourku ,a penez jako sracek... a tak zacla lhat svemu tlustemu byt nemocnemu tatovi aby mohla tancovat jako kurva na baru zatimco v baru se deje celou dobu totalni hovno jen si am prisli vystat frontu a neslyset se pres ten bordel....Takze proste pribeh teh divek ktere dneska slapu prvni ligu v nigerii si at reziser strcí do prdele.. Skratka a proste vse skonci zkurvenym happy endem vsech sracek takze celei spoiler tohodle komentare je ten ze to cely stoji za to NEJHUTNĚJŠÍ HOVNO!... Takže tak

plakát

Dánská dívka (2015) 

Na chvilku jsem uvěřil , že opravdu penis nemá

plakát

Už je tady zas (2015) 

No upřímně ani nevím jak je možné , že film dostal až tak vysoké hodnocení... Pointa v něm skrytá spíš možná odkrytá (to by sedělo víc, jelikož přece si nemůžeme dělat prdel z judaismu a té šílené genocidy , která prostě k dějinám patří) byla tak dovložena ona nadsázka a vlastně i tak trošku poselstvím alá tohle bylo stejně špatný fuj fuj to se nedělá,a teď pozor SPOILER ALERT! kdy na konci Hitler nepřímo vybízí k tomu ,že právě teď k tomu směřujeme!.... Nicméně i mě samotného poměrně děsí a to nejsem imbecil nesoucí teleskop a skandující ČECHY ČECHŮM, NÁROD SOBĚ apod , že vlastně spoustu jeho názorů sdílím... Nicméně k filmu samotnému moc se mi líbila půlka filmu, kde byla spousta úsměvných scén, Áďa jako takovej se moc povedl, kolikrát opravdu vtipné scénky viz ten čoklík... Nicméně od půlky jakoby to přešlo právě v to moralizování a to hodnocení u mě lehce skleplo. Co s podivem vítám , že mě ani neotravovala odporně znějící Němčina.