Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (618)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Další film, na který jsem se těšil, a který mne zklamal, ale ne tak moc. Hlavními zápory pro mě byla Kristen Stewart, která prostě neumí hrát a nemá charisma a vykrádání Mononoke hime (prosím, pro další díly a filmy nevykrádat tvorbu pana Miyazakiho). Za to Chris Hemsworth a Charlize Theron si celý film vzali pro sebe a jen je veliká škoda, že čím více film ubíhá, tím méně na plátně vidíme Charlize, která je mimochodem podle mě mnohem hezčí.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Ať si kdo chce co chce říká, já se v kině výtečně bavil a užíval si skvělý fílm s parádní hudbou. Těším se, až se podívám znova.

plakát

coolMEN (2012) (pořad) odpad!

Pokud jste někdy viděli menZone a nebavil vás, tak vás rozhodně nebude bavit ani toto. Další trapný pokus o nějaký rádoby vtipný pořad s naprosto nesympatickou moderátorskou dvojicí. Toto je dokonce horší, jak menZone. Hodnocení prvního dílu, ostatní fakt trpět nebudu.

plakát

Re-Play (2009) (pořad) 

Škoda, čekal jsem od toho mnohem více. Dlouho jsem odebíral časopis Score a sledoval s Tukanem Score Live, který byl v mnoha ohledech lepší a vtipnější. Toto je jeho slabší odvar, ve kterém je navíc Alžběta Trojanová. Chápu její přidání, ale nesedí mi tam.

plakát

Hunger Games (2012) 

Napřed musím zmínit, že danou knižní předlohu jsem nečetl a ani jsem o ní neslyšel, dokud jsem neviděl první trailer. Po příběhové stránce se jedná víceméně o kopii Battle Royale pro teenagery (zvláště romantickou vložkou a PG13), který je pro mě v mnoha ohledech lepší. Bohužel zde se pohybujeme jako na sinusovce. Chvíli nahoře a chvíli dole. Výborná část se sřídá s nudnou a nezáživnou, atmosféra se vytrácí a napětí není konstantní, jak bych očekával. Zvláště ve druhé půlce to přímo při sledování vadí. Jen co se chytnete a hltáte film, přijde část, která vás z toho vytrhne. Já si pokaždé říkal, proč zase, sotva mě to znova začalo bavit, nejraději bych to teď zase vypnul. Romantická vložka je kapitola sama o sobě. Chápu její přítomnost, nevadila mi tam, ale místy to bylo strašně přehnané a také nudné. Po konci jsem zvědavý na další díl, protože jako rozjezd to slouží relativně dobře, ale musí to vzít do rukou někdo jiný, který dokáže pořádně udržet tempo, napětí a atmosféru po celou dobu. Škoda, mohlo to dopadnout mnohem lépe. Mimochodem, song, který hraje při závěrečných titulkách jsem si poustil po zhlédnutí asi 3x. EDIT: Právě jsem si přečetl, že druhý díl bude režírovat Francis Lawrence, což je velmi zajímavá volba. Díky němu by to mohlo dopadnout mnohem lépe jak tato průměrnost.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Tradiční blockbuster, ke kterému se hodí nálepka klon Transformers (zvláště druhý a třetí díl). Infantilní dialogy (první půl hodinu jsem vysloveně trpěl), spousta děr a nelogičností a efektní a vizuálně pěkná akce s dobrou kamerou. Peter Berg akci prostě umí. Je to přesně takové, jak to ukazovaly trailery, takže se nekonná žádné překvapení a ani žádné zklamání.

plakát

Z makové hůrky (2011) 

Ale příště už to bude za plný počet. Drobné zlepšení o proti prvotině, ale chce to ještě přidat.

plakát

Gekidžóban Naruto: Blood Prison (2011) 

Nový Naruto film je bohužel snad nejslabší a nejděravější ze všech Naruto filmů. Vůbec jsem se nebavil, divil jsem se těm chybám, a že jich nebylo málo, které bily do očí. A o závěru ani nemluvě. Měl jsem sto chutí to vypnout před koncem.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Lepší a zábavnější jak první díl, ale i přes to, to na 4* není. Bohužel stále je tam dost hluchých míst, které sráží celkové hodnocení.

plakát

Ninja Faktor (1997) (pořad) 

Ze začátku jsem tomu nemohl přijít na chuť, hlavně díky dabingu Primy Cool a prvnímu kolu. V dalších kolech zůstávají jenom borci a překážky, nad kterými žasnu a baví mě sledovat jejich počínání. Na dabing jsem si nějak zvykl, respektive ho neposlouchám.