Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi jsem překvapivě ocenil víceméně až na střední škole, byť mě samozřejmě na základce jejich existence neminula... Ono taky pochopit Houmerovu prázdnou krabici místo mozku je ve 13 letech dosti složité. Až později mi došlo, že ten mozek musim vypojit především já abych docenil toho v čem Simpsonovi pro mě vynikají nejvíce... Neexistuje na světě lepšího léku na depku a špatnou náladu než pořádná dávka série né-li vícero a to v kuse... Epochální animovaný, nepřekonatelný seroš, kde peklu vládne Bart. Na zemi Houmrova demence a v nebi všemohoucí s plnovousem ke kolenům, bez tváře a vlastně i ta Houmerova stále neuklizená garáž....

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Sex, násilí, válka... slast střídá slast. Tyrion se svojí diplomacií lvl 110/10.. + Jeho abnormálně dlouhý úd nám zajistí nekonečnost tohoto seriálu, ale až poté co se tam všichni navzájem zabijou a až pak ojedou. + Za dojebanou poslední serii hvězda dolů.

Šogun

Šogun (1980)

Večerníček pro nadšence v čele s Toširo Mifunem.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

To máte tak, když si ráno v 7 pustíte pilot první serie a večer v 11 jdete spát se 4 sérií a ptáte se, jestli to uteklo fakt tak rychle... Mrzí mě ten konec.. který vlastně ani nebyl, a to si takový seriál nezaslouží.

Spartakus

Spartakus (2010)

Je to velice povedené dílo, především první série a Prequel. Série poslední se nám naopak Spartakuse a celé povstání snaží ukázat v trochu špinavějším světle.. . Dopomohla tomu i postava senátora Marca Crasse, který jako jediný říman v celém seriálu nepostrádá inteligenci a respektuje nepřítele. To vše snad asi pro rychlý spád děje, který se odehrává v posledních pár dílech i když všichni víme jak to vlastně skončí... stejně vás to na konci dojme. A zajímavostí je, že jediná postava Agrona (toho sráče od Rýna) si prošla vším od počátku až do konce :)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Hahahahahaha....perník... modrej, zelenej,růžovej ... to je jedno... co víc si přát? 5*

Poslední království

Poslední království (2015)

Říkal jsem si že po první sérii to už nebude taková legrace. A ona byla. Těším se na další. Fakt nevím na co budu koukat, historických seriálů co mají hlavu a patu je málo. Tento začal patřit mezi mé oblíbené.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Po přečtení "zajímavostí" musím souhlasit, že jsem si mnoha z nich v seriálu všiml také... je to úžasná vsuvka... od plakátů odkazující na jiné horory, především Věc, tak na zmínky o Star wars atp... Vejce v lese spojené s vetřelcem nebo kompletní převrácený svět inspirovaný Silent Hill. Odkaz na české Dračí doupě od Martiná Klímy jenž dnes maká s Danem Vávrou na AAA gamese: Kingdom Come: Deliverance pobavil taktéž. Kluci na kolách ve tmě se svítivou žárovkou opravdu scéna jak z E.T. Doufám jen, že pro dobro nás všech tento seriál bude mít pokračování, i když může zůstat tím čím je, a bude to i tak pecka.