Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (376)

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Nedokážu objektivně posoudit jestli to byl dobrý film, příběh samotný je ale dechberoucí. Opravdu bych dokázal na prstech jedné ruky spočítat filmy u kterých jsem vyměknul a pobrečel si. Hachiko musí dojmout snad každého, kdo psy miluje.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Time loop byl vždy můj guilty pleasure, takže tenhle film byl pro mě jako opravdu hoooodně mokrý sen, který si nechám zdát znovu a znovu a znovu a ... znovu :-)) p.s. Emily je tu fakt skvostná

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

S RD je to stejné s Pythony lze jen milovat nebo nenávidět :-)

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Nemohl jsem si pomoct ale od doby co se objevil na scéně Cruise jsem měl hubu od ucha k uchu. Dokonalá žánrovka ze staré školy přesně tak jak to mám rád. Jen tak pro upřesnění jsou to 4* a ta pátá vyloženě patří postavě Reachera.

plakát

Predátor (1987) 

Díky téhle mé první lásce jsem jako děcko kreslil zavěšená těla stažená z kůže zatímco jsem se propocený budil díky alienovi ... zlaté časy

plakát

The Lords of Salem (2012) 

Naprosto odlišné od dosavadní Robovi tvorby(která mi naprosto sedí) a zklamaný rozhodně nejsem. Ba naopak už teď se slinou v koutku za doprovodu loopu http://www.youtube.com/watch?v=zPmyFWDo8so čekám v jaké podobě mi svou ženu pan Zombie naservíruje příště.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

„Are you gonna leave me like my dad? Yeah." Downey zraje jako víno a Gwyneth taky konečně ukázala drápky. Naprostá spokojenost.

plakát

Final Fantasy VII: Advent Children (2005) 

Většině lidí se po vyslovení Advent Children okamžitě vybaví vizuální orgie a skvěle zpracované souboje. Jen dodám, že film by ale byl poloviční nebýt geniality, kterou předvedl Nobuo Uematsu v soundtracku. Popisovat cokoli z obsahu by nemělo smysl, protože tohle se prostě musí vidět na vlastní oči.

plakát

Hvězdná pěchota: Invaze (2012) 

Naprosto perfektní prezentace mobile infantry Aramakiho, která si nebere jako inspiraci dílo gaijina Verhoevena ale spíš zůstává věrná Uchū no senshi. S čímž nemám vůbec žádný problém, jen jestli do té animace trochu nepromluvil pan Kojima protože Rico dostal takovou fazónu, že kdyby ho potkal Solid Snake tak by si nejspíš chvíli myslel, že hledí do zrcadla nebo na svůj klon. :-)) Každopádně jsem rád, že po halo, které mi moc nesedlo se Aramaki vrátil ke kvalitě Appleseedu. Víceméně je to jedno velké klišé ale působilo tak přirozeně, že mě to až překvapilo. Je to takový mashup Starship Troopers, FF- The Spirits Within, Aliens, Dead Space a Event horizon. Někdo bz mohl namítnout, že je to zbytečně natahované a nevím co ještě, ale dle mého názoru by to klidně ještě 10-15 minut navíc klidně sneslo. :-)