Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (56)

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) odpad!

Plejáda mých oblíbených herců v absolutní slátanině na kterou jsem musel koukat dva dny, protože se to nedalo. Proč?

plakát

Avengers (2012) 

Byl jsem pod tlakem vysokého očekávání a bohužel se mi to vymstilo. Zatím tři hvězdy, počkám na DVD, jestli se něco změní. Ale určitě to u mě nepřekonalo First Class, 300 ani Dark Knighta. A to jsem se těšil, že překoná. EDIT: Po druhém shlédnutí mě to nebavilo ještě víc.

plakát

Black Panther (2018) 

SPOILERY Kde začít? Výbornej rozjezd, krátké představení Wakandy, trochu akce. Skvělý hudební podkres, kombinace hip-hopu a afrických melodií. Wakanda vizuálně nádherná, kombinace modernosti a tradice se povedla na jedničku. Následuje pasáž v Jižní Korei, která je jedna z nejlepších akcí, kterou sem ve filmu viděl za posledních pár let. Nicméně zhruba v polovině filmu, kdy se objeví hlavní záporák, film ztrácí tempo. Druhý souboj o korunu Wakandy je nudný, výsledek očekávaný. Konec filmu mi přišel divný, protože mnoha postavám chyběla motivace, bitvy se účastnil jenom jeden kmen (kde byly zbylé tři). Proto pro mě zůstává Panter jen lehce nadprůměrný, konec to pro mě zkazil. 70%

plakát

Bojovník (2015) 

Jednohubka předvídatelná od začátku až do konce. Mám rád Gylenhaala (jeho přechod od Nightcrawlera k tomuhle obdivuhodný), takže to nebylo žádné utrpení. Z mírného průměru to pro mě vytáhl soundtrack, kde se Eminemovi zase jednou povedl song, který se výborně hodí k náladě filmu.

plakát

Borci z Blue Mountain State (2010) (seriál) 

"Your apple cider tastes like piss Larry" -Kevin "Thad" Castle. Dlouho jsem se u něčeho tak debilně nebavil, pro mě naprostá pecka.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Neskutečně příjemná oddechovka se sympatickými postavami, která má každá svůj účel a dohromady vždy 20 minut baví. Povedená záležitost.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Everybody lies Thank you Hugh, David and Katie :)

plakát

Eurotrip (2004) 

"FIONA!! " "It's just so brutal, play it again."

plakát

Go On (2012) (seriál) 

Chandler :) Prostě kdo má rád Matta pro jeho nejslavnější roli, tak se mu bude líbit i v tomhle seriálu.