Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Drive (2011) 

Film, který mi dochází až postupně. Je jiný, nenásilně silný. Rozhodně se na něj musím podívat vícekrát. 5 hvězdiček mám vyhrazeno na ty nej nej filmy. Ale 4 mě připadají pro "Drive" málo.

plakát

Marley a já (2008) 

Film po pejskaře. Klasický model americké rodiny nudí. Wilsona a Aniston mám rád, ale tady jen průměr. Jako pár mi moc spolu ani neseděli. Ikdyž nejsem pejskař, mám jinak silný vztah ke zvířatům. Půl filmu to byla spíše antireklama na psy. Ale ten konec byl pro mě moc dlouhý a trýznivý.

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Na první shlédnutí hodně ploché. A hodně "pražské". Zaujal pouze Ondřej Sokol. Nevím, jestli bude nějaké další shlédnutí. Spíš ne.

plakát

Vampire Hunter D (2000) 

Nejsem žádným znalcem japonských anime. Viděl jsem jich jen pár. Vampire Hunter D se mě po počátečním zvykání zmocnil dokonale. Nevím, co je klasické, co ne. Ale rozhodně mě navnadil na další japonské anime. Zajímavý příběh, vizualní styl i atmosféra filmu.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Film se dotýká toho, na co v životě myslíme tolikrát : "co když". S touto myšlenkou si tvůrci hrají. Pro mě hodně zajímavě. Rozhodně jeden z filmů, který vás nakopne k dalšímu přemýšlení. A to mám rád.

plakát

Moneyball (2011) 

Mám z toho trochu rozpačitý dojem. Film ze zajímavého prostředí, zajímavá zápletka, dobrý Pitt. Možná jsem ale čekal víc, a to se nenaplnilo. Nevím, chtěl bych dát 3 a půl hvězdičky. 3 je málo, 4 už moc.

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Zajímavý scénář. Dojemné na konci. Ale nejvíc si cením vynikajících výkonů McAvoye a Robertsona. Jsou skvělí. Film je plný překvapivých nápadů Rory O´Shea a krásných reakcí Michaela. Nad tím vším ale pořád visí něco hořkého. Rozhodně doporučuji vidět.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Ústřední nápad filmu, platba časem, mě přišel velmi zajímavý. A paralely s dnešní světem a jeho stavem mě při sledování filmu bavily. Také se mě velmi líbily kulisy. A zvědavý jsem byl na Timberlake. Musím říct, že mě příjemně překvapil. Ve filmu je hodně vychytávek, detailů. Jeden z filmů, na který jsem myslel i pár dní po shlédnutí. A to je podle mě hodně dobré vysvědčení. Doporučuji vidět.

plakát

Děti moje (2011) 

No, bohužel jsem byl před shlédnutí filmu ovlivněn mnohými názory na film, a tak jsem nečekal nic světoborného. Film na mě dlouho působil trochu vlažně. Ale nakonec jsem se do toho vžil. Vždyť život, to není vzrušení a akce každý den od rána až do večera. Tak nějak plyne, a my se v něm snažíme plavat. Clooney myslím svou roli zvládnul dobře. A něco si z toho filmu i odnesu. Ale víc než na 3 hvězdy to není.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Když napíšu, že to byla "lehká komedie", odkazuje to spíše na nějakou blbinu. Ale opravdu jsem se upřímně bavil. Tolik skvělých herců, kteří si to viditelně užívali. Clooney, Malkovich, Pitt, tak perfektně dokázali zahrát své "jiné" role. A přitom si myslím, že tak obtížné role. Velmi podařený film, fakt zábava.