Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (628)

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

3428 nápadů napěchovaných do 91 minut.. Většina z nich je opravdu (myslím OPRAVDU) vtipná, ale je toho prostě MOC. Tak zběsilý a ukecaný animák jsem snad nikdy neviděl. Vlkodlak s dabingem Stevea Buscemi vládne. Nejdřív jsem nevěděl jak hodnotit, protože to neni rozhodně žádná animáková špička, ale po vtípku s jednou nejmenovanou upírskou ságou dám s klidem 4* :)

plakát

Dredd (2012) 

Sakra jo! Jen víc takových filmů. Teď už jen Loba a bude to :) Je to Béčko, ale nikdy se nesnaží být ničím víc, proto to nemůže ani urazit. Mám z toho takovej nadšenej pocit, jako jsem měl po MS-1, ale tohle je ještě k tomu jasně lepší film. 7/10

plakát

V peřině (2011) 

Nekoukatelná přebarvičkovaná slátanina, ale věřím, že čtyřletým udělá radost, proto to není na odpad.

plakát

Hua pi (2008) 

Filmařsky možná lahůdka, ale zvuky a hlavně HUDBA jsou naprosto odporné. Je teda pravda, že jeden motiv se mi líbil, ale zbytek nechápu, jak si někdo mohl dovolit dát do takřka fantasy filmu. 4/10

plakát

Resident Evil: Zánik (2007) 

Velmi dobrý Béčkový postapo film překvapivě patřící do série Resident Evil. Až na pár nedotažených triků (hejno ptáků) je to přesně to, co bych od takového filmu rád viděl. Celá parta si to dává a dokonce i ta nevýrazná Milla je tu dokonce hodně cool.. Bohužel konec naznačil směr, kterým se nikdo vydat nechtěl..

plakát

Základka (2012) (seriál) 

Neustálým zoomováním do hrobu... Ale překvapivě po třech dílech jsem si zvykl na styl humoru a přišlo mi to celkem fajne. Rozhodně lepší než 90 procent zbytku seriálů na komerčních televizích.

plakát

Kruhy (2005) 

Parádní bonusový kraťas, který je ale bohužel už natočen ve stylu druhého dílu. Docela škoda, že netvoří prolog samotné dvojky.

plakát

Berlínská zeď (2009) (TV film) 

Neskutečně poutavý a zajímavý dokument hlavně svým rozsahem 1945 - 1989, který bohužel ve své druhé půlce nakopne rychlost a na poslední třičtvrtěhodinku zakotví v roce 89, přičemž mnoho zajímavostí předtím jen tak prosviští. 8/10

plakát

Norman a duchové (2012) 

Loutkový filmy popravdě dost obdivuju, už jen kvůli tomuhle faktu. Jinak poměrně zábavná pohádka s pár skvělými momenty, ale bohužel to neni tak super, jak to mohlo být. Něco tomu dost chybí.

plakát

Bláznivá střela - Amerika v ohrožení (2008) 

Jedna hvězda za trefnou scénku s Mnichovskou dohodou a druhá za absenci fekálního humoru, který je v novodobých parodiích přítomen prostě pořád a navíc pár tref do černého. Bohužel je to celý tak nějak pořád divný a hloupý a "uvědomělý" konec je na odpad... Přitom je ten film víc kritický než sám M. Moore :)