Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (552)

plakát

Matky na tahu o Vánocích (2017) 

20% sranda, 80% trapas, především Mila Kunis příšerná, vůbec neumí hrát. Divím se jak vůbec dokáže udržet hlavu rovně když na sobě má kilo makeupu. Jinak prvotřídní vánoční atmosféra a velký otazník nad USA, jestli to tam opravdu takto vypadá - všichni prachatí, samý luxus, nablýskaná auta, domy jak hrady, jediná jejich starost je kdo bude mít přepychovější výzdobu a víc dárků pod stromečkem.

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Nicolas Cage sem vůbec nesedí, pro takovou postavu musí být vyzáblá troska, což on ani s nalíčenýma kruhama pod očima není. Především ve scéně když byl bez trika bylo hned vidět že to je slušně vypadající chlap, rozhodně ne zkrachovalý alkoholik. Přední problém filmu pak je - romantické psychologické drama - takovéto filmy prostě nejsou pro mě.

plakát

Samsara (2011) 

V první řadě jednotlivé záběry jsou hróóózně dlouhé, doporučuji film sledovat v 1.5x rychlosti, jinak je to nuda. Dále samotný obsah filmu je hodně řekněme umělecký, už jen to že se v celém filmu nepromluví ani slovo, prostě určitě to nebude vyhovovat každému, mě přišla řada scén absolutně nesmyslná a o ničem. Ale jinak to není špatné, člověk určitě získá nový pohled na svět.

plakát

Voldemort: Origins of the Heir (2017) 

No dobře byl by fan-film s absolutně minimálním rozpočtem, ale prostě velká nuda, stěží dívatelné.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Efekty suprové, ale přece jen ta úvodní "nudná" fáze než začne válka je docela dlouhá a celkově taková přitažená za vlasy. Ten konec by se mi líbil víc, kdyby ho to nakonec opravdu dohnalo k tomu někoho zabít a taky bych tam nemusel mít tolik "pánbíčkářství". Na druhou stranu velice oceňuji že jakmile to skončilo, tak byl opravdu prakticky hned konec - žádné srdcervoucí příběhy, jak se vrátil ke své milé a ke své rodině a jak se všichni mají hrozně rádi... tohle vidět nepotřebujeme, dobře že to tady nebylo.

plakát

Dunkerk (2017) 

Moc se mi to nelíbilo, především jsem čekal opravdu válečný film, ale ohledně válčení tam toho moc nebylo. Docela roztahaný děj, nic moc se nedělo, pořád se jen čekalo co bude dál. Hudba se mi taky nelíbila, hodně je to takový thriller až horor, představoval bych si to více akční.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Akční scény dobré, jinak splácanina která mi doteď nedává smysl, ani pořádně nevím o čem to bylo. Když to všechno běželo jen v jeho hlavě, tak proč by se u toho ještě musel hýbat fyzicky? - vždyť to je úplný nesmysl. Dále to rameno je taky přece úplná blbost, když to má kolem pasu tak třeba kotoul je nemožné s tím udělat - samozřejmě tvůrci to ví, takže kdykoli když dělal kotoul nebo přemet atd. tak to rameno nikdy ukázané nebylo - tvůrci vsázeli na to, že divák je omezenec, kterému takovéto detaily nedojdou. Příště trochu víc myslet.

plakát

Trable o Vánocích (2015) 

Taková rodinná lehce nahořklá komedie, nic extra, ale od takovýchto filmů se moc nedá čekat hluboká myšlenka a promyšlený děj, takže docela dobré.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Tento film člověk musí buď milovat nebo nesnášet. Film plný sraček, drog, podvodníků a chytráčků, kteří neví co je to práce, jen ojebávají ostatní a vydělávají velké peníze, přitom to celé ani nedává smysl. Asi milionkrát se tam řekne slovo fuck. Jediný klad filmu je, že to skončí dobře, tedy pro ty podvodníky špatně.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Docela slabota, především za začátku až jsem si říkal že to snad vypnu, ale konec to trochu spravil. Příště raději dospělého spidermana, ty pubertální nesmysly si nechte do nějakých prciček a podobných filmů.