Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 766)

plakát

Odpad (2014) 

Pokud máte chuť vidět jak vypadá bída, slumy, korupce a mladý Wagner Moura, jen s chutí do toho, jen u mne převládl na konci jakýsi rozpačitý smutek.

plakát

Brácha a ségra (2021) 

Výborné herecké výkony a těžké téma. Maniodeprese v rodině u mladého kluka, ach jo. Ale shodou okolností se sejde odcizená rodina, tam doma, v Římě. Život je těžký, smutný, leč vždy zbývá naděje. Doplněno i hudbou klasiků, nádhera. Zkrátka, žít se vždycky má.

plakát

Ještě máme čas (2020) 

Viggova práce, kam se podíváš, a že bylo opravdu na co. Komplikovaný vztah syna k dominantním otci, který chtíc , nechtíc, zestárnul. Prostě o životě, s úžasnou kamerou, hudbou a výborným Lancem.

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) odpad!

Špatný střih, zoufalí účinkující, občas nelogická porota, zkrátka trapas.

plakát

Severní Marseilles (2020) 

Tahle francouzská pecka, to bylo vážně něco, dotaženo k dokonalosti po všech stránkách. Film jsem doslova zhltla a to, že je podle skutečné události, to mne dostalo. Jedno vím jistě, do tohohle světového přístavu už se podívat nechci.

plakát

Vzpomínky na Itálii (2020) 

V netypické roli Liam, který se jí zhostil neočekávaně dobře, v krásné Itálii a příběhu, který píše sám život.

plakát

Základna (2019) 

Velmi dobře natočený válečný film o válce v Afghánistánu a vojácích na americké základně v horách. Co dodat, snad jen že kamera a střih byly vynikající a obsazení slušné. Bohužel, v kontextu se situací před pár týdny, kdy Tálibán obsadil Afghánistán, se jeví tahle bitva o to více hořce.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

To nám to pěkně odsýpalo, děj se vyrýsoval, všeho tak akorát a bylo na co koukat, rejža nezklamal. Prostě akční oddychovka.

plakát

Yellowstone - Season 3 (2020) (série) 

Třetí série je poněkud roztahanější, leč znáte to, to se nedá přejít jen tak, tenhle seriál, pořád velmi charismatický Kevin na koni vypadá sakra dobře, dusot stád, klapot koní a brumlající motory všech typů Dodge RAM, už jen to stačí ke štěstí. Vcelku zajímavý děj, leč pomalu plynoucí a nechávající prostor k osobním spekulacím a velké prachy ve hře. Pro mne nikdy nepochopitelné rodeo, chudáci koně... Těším se na další sérii.

plakát

Kolonie (2015) 

Byla jsem na základce špunt, když naši koukali na zprávy a vyhnali mne u záběrů ze stadionu, slabý odvar byl ve filmu. Zajímavě zpracováno i zahráno od všech a nedobrý pocit na konci, že to všechno tak bylo. Nebylo co vytknout.