Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (108)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Původně plánovaná trilogie, která skončila sedmým dílem? Dobrý no....ty čtyři hvězdy jsou za dobré akční scény, vzpomínku na Paula Walkera, která byla na konci filmu pro mě trochu podpásovka, protože jsem měla co dělat, abych se nerozbrečela, a za Jasona Stathama, protože to byl jediný pravý chlap v celém filmu, zbytek mu ani nestíhal sekundovat.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Film, od kterého jsem očekávala hodně a dostala velmi málo...zklamal mě na celé čáře, ani na to nemusíte chodit, ty nejlepší hlášky jsou v traileru. Stačí si ho pustit a vidíte celý film a jasně, že to dopadne dobře a bude svatba veliká.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Bomba, bomba a ještě jednou bomba, a Cumberbatch byl nejúžasnější.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Viděla jsem jednou a dala jsem 4 hvězdy, viděla jsem to podruhé a prostě jsem musela dát 5 hvězd, protože něco tak krásně uvolněného, vtipného, s myšlenkou a ze života jsem v české kinematografii neviděla už dost dlouho. Čtveřice hlavních hrdinů byla vybrána naprosto geniálně, myslím si, že pro Davida Novotného to je možná životní role. Všechny je krásně doplňují herečky jako Čvančarová, Norisová, Holubová a Babčáková. No, slzy od smíchu mi tekly velmi často, asi tak. A upoutávka v rádiu zvoucí na tento film taky nelhala, bylo vidět, že se všichni při natáčení velmi bavili.

plakát

Rock of Ages (2012) 

:-D :-D už jenom z principu musíte tenhle film vidět, bavila jsem se od začátku do konce a Cruise jako vyžilá hvězda zlaté éry opravdu válí :-D.

plakát

Válečný kůň (2011) 

Za vidění v tomhle filmu stojí pouze výborně zvládnuté kaskadérské scény s koňmi, zbytek je takový rozplizlý. Nápad dobrý, ale provedení nešťastné. A konec? Ten je tak patetický, až to bolí.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Podle mě nejslabší díl z trilogie Hobita, na kterém jde jasně vidět, že když se něco moc natahuje, tak se to prostě přetáhne. Pro mě jako pro milovníka Tolkiena to bylo celkem dost zklamání a musím se přiznat, že jsem se asi po hodině už nervózně dívala na hodinky, kdy že to jako skončí....všechno bylo zbytečně moc natahované, digitální triky naprosto převálcovaly i to málo herectví, které tam bylo, no prostě si myslím, že takový konec si trilogie nezasloužila.

plakát

Dům snů (2011) 

Ani jsem nevěděla, že něco takového vzniklo a musím říct, že je škoda, že jsem film neviděla již dříve...obsahově mi přišel snímek velmi dobrý, byla v něm dobrá zápletka, která ale byla za chvilku trochu předvídatelná, což snímku ubírá dost na kvalitě. Herecké výkony stojí však za vidění a ano, jelikož miluju Daniela Craiga, jeho výkon je samozřejmě nejlepší :-). Rozhodně doporučuju,

plakát

Holka s prknem (2011) 

Ani jsem nečekala, že mě to může tak pobavit, jak mě to pobavilo...dobrý komedie na chvíle, kdy nevíte co si pustit, i když promo plakát je trochu zavádějící, ale nenechte se tím, prosím, odradit.

plakát

John Wick (2014) 

I když byl celý film výborný, akční scény jako opravdové, Keanu Reeves má stále trochu co ukázat, pořád mi tam troška něčeho chyběla...nevím čeho, ale vím jistě, že kdyby to tam bylo, bylo by to luxusní....ale i tak, skvělý výběr herců a hudby u mě zvyšuje hodnocení, nehledě k tomu, že jsem asi v žádném filmu ještě neviděla hotel pro zabijáky, takže nakonec slušné 4*.