Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (263)

plakát

kil-is (2019) (seriál) 

První díly jsem si myslela, že to bude ptákovina typu Healer nebo City Hunter. Postupně naštěstí příběh zvážněl a začalo to mít fajn atmosféru. Nakonec se všechno vysvětlilo, i pro mě zpočátku nepochopitelný souvislosti a dokonce i ty modrý oči. Že to dopadlo, jak to dopadlo, to se dalo čekat, byť to bylo z mýho pohledu strašně nefér.

plakát

Rozhněvaný kněz (2019) (seriál) 

Dost zábavná záležitost, akorát toho střevního humoru v závěru už bylo nějak moc. Parádní vedlejší postavy. Bavilo po celou dobu. A občas jsem řvala smíchy. :-))

plakát

Teuraep (2019) (seriál) 

Přesně kvůli takovým krimi seriálům miluju OCN. <3 Nic zbytečně navíc, zajímavý a netypický příběh, dobře vybraní herci.. A ten konec!

plakát

Wangyi doen namja (2019) (seriál) 

Přiznávám, že nejsem na červenou knihovnu, takže ke konci jsem už přeskakovala. Ale zahrané to bylo krásně a pro fanoušky žánru to musí být top.

plakát

Miseuteo syeonsyain (2018) (seriál) 

Krásně dobové (bohužel bez cigaretového dýmu, jak je teď debilním zvykem - ten by teprve udělal pořádnou dobovou atmosféru), krásně zahrané (i od vedlejších postav), výborný dialogy, hodně zajímavý postavy. Kromě pár nudnějších částí nemám co vytknout. Akorát ty poslední dva díly a osudy některých hrdinů byly opravu brutální, což se ovšem dalo čekat. Uf. :-)

plakát

Poslední císařovna (2018) (seriál) 

Obrovský zklamání. Podle informací před začátkem jsem čekala něco opravdu dramatickýho a nadprůměrnýho. Místo toho jsem dostala sice ucházející, ale typickou obyčejnou telenovelu se vším všudy. První díly byly k nevydržení, v paláci jsem si říkala, že to nebude zase tak zlý, ale druhá půlka s rádoby veselými scénkami císaře se nedaly vydržet. Dopřetáčela jsem to pouze kvůli WangShikově pomstě, ale když jsem zjistila, že kvůli neplánovanýmu prodloužení tam Choi Jin Hyuk už nebude, musím konstatovat, že už tak dost nepovedený slátanině autoři nasadili korunu. :-(

plakát

Hlas - Série 2 (2018) (série) 

Mám v podstatě stejný výhrady jako k první sérii. Tolik nesmyslů a technických pakáren jsem snad v jiným seriálu neviděla.. Na druhou stranu se mi líbil hlavní příběh, i když ani ten nijak extra nevyčníval nad průměr. Hlavní herečka je naprosto příšerná a konec považuju za happy end. Jak píše Vavča - nechápu, proč se natočí spíš pokračování vynikajícího Missing Noir M, a místo toho se točí takovýhle tuctovky.. Škoda.

plakát

Vzpomínky na Alhambru (2018) (seriál) 

Za scény se hrou 5*, ale romantika byla strašně vlezlá a nudná, navíc ta příšerná uječená hlavní píseň.. Skvělý rozjezd, ale pak to začalo být opravdu zdlouhavé.

plakát

Peulleieo (2018) (seriál) 

Poslední dobou jsem podobných věcí viděla několik, takže počáteční nadšení už trochu opadlo. Tady ale musím pochválit výborně napsaný a zahraný postavy.