Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (59)

plakát

John Wick 3 (2019) 

Jako vážně? Po celkem slušné jedničce, přišla dost průměrná dvojka, kterou jsem musela kouskovat na dvakrát protože mě to teda moc nebavilo, takže jsem od trojky moc neočekávala. Ale vážně Vás baví se v kuse 2 hodiny dívat jak John nereálně zabíjí asi 400 tisíc záporáků kteří mu jdou do cesty přitom by reálně byl už v první scéně mrtvý?. (BTW: Dal si někdo tu práci a spočítal kolik jich vlastně John zabil)? Vždyť se tam od začátku do konce nedělo nic jiného..vlastně jsem ani pořádně nepochopila proč tak vehementně chce Wick žít. Božéééé tohle prostě néé. Nevadí mi akčňáky, nic proti nim nemám, ale co jsem si z toho filmu jako měla vzít? Vždyť mě bylo těžko ještě půl hodiny po. Ale vidím že o tohle asi jde, protože čím víc se tam zabíjí tím vyšší hodnocení film má. Nad tím byste se měli ostatní zamyslet, nemyslíte?

plakát

Sněhulák (2017) 

Velké zklamání. Je mi jasné že film nikdy nebude lepší než kniha, ale než to takhle podělat, tak to raději netočit vůbec.

plakát

Padesátka (2015) 

Bylo to tak dobré a tak vtipné, že snad ani není možné že je to český film.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Chci stejný účes co měl Pakosta:-D

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Tak tohle bylo na mě moc, čekala jsem že to bude hrůza, ale že až taková? No nedalo se nic dělat, po deseti minutách jsem odcházela z kina..

plakát

Atentát (2015) (seriál) 

Já jsem teda asi mimo mísu, ale mě tohle přijde jako sakra dobrá česká detektivka! Mám pocit, jestli to náhodou tady všichni nehodnotíte po shlédnutí jednoho a prvního dílu..aha?

plakát

Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 

Asi mou největší chybou bylo, že jsem si přečetla nejprve knížku a pak až jsem koukala na film. Kdybych to udělala opačně, možná bych film hodnotila jinak a více by mě oslovil, ale takhle jsem příšerně zklamaná. Děj absolutně osekaný úplně na tu nejhlavnější linku, některé pasáže ani neseděly a pro potřeby filmu, kdy je prostě nutné zhruba do dvou hodin nahodit celou knihu, tak byly natočeny a vysvětleny divákovi úplně jinak než v knize, což mě taky zklamalo. Samozřejmě chápu a vím, že není možné všechny detaily, vedlejší postavy a příběhy do filmu zakomponovat, ale přesto si myslím, že to šlo udělat lépe. Zvlášt Larson by si zasloužil trochu více pozornosti a lepšího zpracování, klidně na úkor rozdělení na více dílů, vůbec by mi to nevadilo, kdybych věděla, že film tak bude kvalitnější a více knižní. Taky ale vím a chápu, že tohle si může dovolit asi jen Hollywood a ne švédská produkce, proto vkládám velké naděje do druhého nadcházejícího dílu amerického zpracování s D. Craigem, které by se snad brzy mělo začít natáčet? Jsem knihou hodně ovlivněná, takže moje hodnocení asi nebude objektivní, ale nedá se nic dělat. Těžko posoudit, zda se mi první díl líbil více s důvodu, že jsem knihu před filmem nečetla, nebo z důvodu, že první díl je prostě lepší.

plakát

O Šípkové Růžence (2006) (TV film) 

No co k tomu dodat, viděla jsem lepší zpracování, ale dalo se na to koukat, hvězdu navíc dávám za sympatického Danečka.