Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (87)

plakát

Anděl Exit (2000) 

nuda. herecký výkon horší než sem čekal, jako když si herci hrajou na něco co nejsou.. po pěti minutách koukání mě rozbolela hlava. jedna hvězda za ztvárnění Anděl City, druhá za konec.

plakát

Apokalypsa (2006) 

vůbec nevim, o čem ten film byl, ale občas jsem se u něj královsky bavil.

plakát

Arizona Dream (1993) 

vincent gallo-*****, johnny depp ****

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

mno. tady asi trochu váhám. možná víc než trochu. je pravda, že film mě nanadchnul žádnou složkou jako je režie, herecké výkony, hudba, střih, nedejbože scénář ALE... fakt sem se bavil. koukat na to v televizi mi nevadilo a klidne se na to podivám eště jednou. rozhodně lepší než ostatní francouzské novodobé komedie typu rrrr. proste sem se smál. jo bylo to legracni. i kdyz bych tomu nejradeji dal jednu hvězdu, tak bych tomu dal i tři i čtyři.hláška" Jednoho Imhotepa" neměla chybu.

plakát

Batman začíná (2005) 

Pět celých hvězdiček za bezvadně předvedeného Bat(e)mana Christianem Balem. Děj má dobrý zvrat, první z filmů o netopýřím hrdinovi, tak jak ho ještě neznáme. Hrdina není jen bezduchý liqidátor všech zloduchů. Je to člověk. A Nolan nám ho ukázal v tom pravém světle (/tmě). žádná přehršle akčních scén, sic je to Ten Akční komixový hrdina. Hudba je taková že doplňuje atmosféru, nebere si vše na triko a nechává film aby se prosadil. Pro mně film srpvnatelný s Burtonovým Batmanem

plakát

Bazén (2003) 

jojo napětí a pointování je fajn, někdy ale člověk očekává víc než by měl. je mi líto že to jsou jen tři hvězdy, ale jde spíš k těm čtyřem.

plakát

Bestie (2003) 

jednu hvězdičku za to, jaký vydal segal cédéčkos hudbou(myslim to vážně- pro mě vážně překvapivá muzika, na to že je to pan Seagal), ovšem co se týče hodnocení filmu... no kdo neviděl, nezhrozí se, kdo viděl, má smůlu.

plakát

Běžící muž (1987) 

Hláškující Arnold, nadměrná brutalita, pohled na budoucí reality show bez morálních zábran.