Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (3 145)

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Nevím, asi jsem byl na té správné vlně. Filmek mi naprosto sedl, uchvátil mě dabing, nadchl mě výkon A. Sandlera a C. Mulligan. To celé české prostředí. Nádherné scenérie, technicky za mě jednička s hvězdičkou a i když bych měl dát 4*, sáhnu po 5ce, protože to ve mně nechalo strašně moc pocitů.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Absolutní TOP našich krimi všeho. Už teď se těším na další případy. Má to všechno. Skvělé herce, vynikající kameru a skvěle napsaný scénář.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Možná malinko naivní a dnes už ne tak originální scénář vyvažuje skvělé obsazení a parádní efekty. Prostředí, obličeje. Za mě velké překvapení, máloco bych vytknul, šlape parádně od začátku až do konce.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Poslední díl to malinko zachránil, protože po 4-5 dílech jsem měl sto chutí to nechat odvážnějším. Krásná hlavní postava, ale jeden nesympatický xicht vedle druhého.... zápletka sice zajímavá, ale bylo vidět, že i tvůrci se snažila diváka zblbnout .. konec se mi líbil, ale jinak velké zklamání. Bere se to šíleně vážně a nemá na to...

plakát

Policie Hvar (2024) (seriál) 

Upřímně mě překvapuje nízké hodnocení zdejších. Vždyť si tento pohodářský seriál vůbec na nic nehraje, dělá si srandu sám ze sebe a i já se skvěle bavil. Sympatické obsazení, plus parádní hudba i prostředí. Případy možná jednodušší, ale vývoj to vždy mělo a fakt to mezi těma dvěma fungovalo. Nadšení a milé.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Chtěl jsem dát původně 3* a čekat, kam se posune případná další série, ale nebyl bych fér. Hooodně sympatické postavy, na mě dost originální pojetí už nějakou dobu spícího tématu a teda super. Myslím, že díl dva jsem ani nedýchal. Snad klapne další díl, protože technicky jde opravdu o vymazlenou záležitost.

plakát

Ronja, dcera loupežníka (2024) (seriál) 

Velmi milé severské překvapení. Jednak fakt příjemný příběh, možná směřován mladšímu publiku, ale docela strašidelné prostředí pomohlo, že mě to fakt bavilo. K tomu hodně dobře volení herci. Neznám ani knihu, ani původní animovaný seriál ani ten hraný. I když už se ke mně něco dostalo, je to první zhlédnutí a za mě supeeer! Škoda až přespříliš otevřeného konce.

plakát

V letu (2024) 

Vcelku milá zlodějský záležitost. K. Hart táhne celý film, sedí mu i tato role. Moc potěšila krásná Úrsula Corberó. Prima kamera, natočeno fakt dobře. Po technické stránce není moc co vytknout. Ale!!! Ničím, ale naprosto ničím to prostě nevyčnívá. Ale tolik, že to je fakt velmi brzy zapomenutelný film. A to se i stane.

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Od tohoto seriálu jsem čekal něco úplně jiného. Jsem možná malinko zklamaný, ale on je to dnešní bych řekl takový "marvelovský" trend. Narvat spinoff ke každému povedenému dílu, ke každé oblíbené postavě. Upřímně proti tomu nic nemám a naopak jsem rád za každý důvod se vrátit od světa/vesmíru mi příjemnému. Viz papírový dům, nebo třeba i ten Marvel. Ale abych vysvětlil pojem "marvelovský" trend. Dřív to nebylo obvyklé, později to malinko zevšednělo, točit tzv. prequely. Já je zbožňoval z výše zmíněného důvodu. Ale, a to jsem od toho vždy očekával, v tomto případě nevyjímaje, od prequel, spinoffu, .... když je věnovaný nějaké postavě, očekávám, že se o ní něco dozvím. Ale nestalo se. Ne teda moc... Naopak. Vznikne film (Black Widow, ....) bo seriál (Berlín, ...), který vypráví příběh a ať je sebelepší, končí v šuplíku "zbytečných, nic neříkajících příběhů", které, kdybychom neviděli, nic se nestane..... Jinak super zábava. Berlín je charisma jako prase. Super postavy, prima příběh. Palce nahoru.