Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Recenze (139)

plakát

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) 

Pro mně nejlepší prcičky, i když mně štve že zde nejhraje Ozy. Ale místo něj dostal Stifler větší prostor a to se mi líbilo. Vážně nejlepší díl prciček.

plakát

Prci, prci, prcičky 2 (2001) 

Dnes již legendární díl prciček. nezapomenutelná scénka se stiflerem a robertkem, potom také když se Jim přilepí ke kazetě a vůbec celý snímek je jak jsem psal legendární. 99:%

plakát

Con Air (1997) 

Vynikajicí... Nicolas Cage jako drsný, i když nevinný, trestanec, John Malkovich jako vypatlanej plešoun a Steve Buscemi, který snad poprvé ve filmu přežil.A také je to jeden z lepších snímků Simona Westa.

plakát

Železný obr (1999) 

Skvělý film, vážně je to jeden z nejlepších animovaných filmů jaký jsem kdy viděl. Myslím si, že co dělá tenhle film tak skvělý je vztah chlapce k robotovi a opačně. Jediná věc co mně doopravdy mrzí je že tento film moc nevidělal a je to škoda, podle mně mohla být i dvojka.

plakát

Zlatý hattrick (2001) 

Já vážně moc na dokumenty nejsem, ale tohle.Podle mně je tohle povinnost každého hokejového fandy.Skvělý dokument a skvělá vzpomínka.Moravec, David Moravecccc. :D

plakát

Návrh (2009) 

Skvělá romantická komedie s krásnou nestárnoucí Sandrou Bullock a skvělým Ryanem Reynoldsem. tenhle snímek si vždycky moc rád pustím.

plakát

Desperado (1995) 

Skvělý film. Vážně kultovní snímek a skvělý počin od Roberta Rodrigueze.Soundtrack, Banderas s pouzdrem od kytary plným bouchaček, Danny (vrhač nožů) Trejo, skvělý ( i když moc nevyužitý) Steve Buscemi a jako tečka za tím vším skvělý záporák Bucho v podání Joaquima de Almeida. Vážně záporák bucho se mi hodně líbil. 95%

plakát

Kličko (2011) 

Jakože dokumenty nemusím, ale tenhle jsem si s chutí pustil a nelituji toho. Strhující dokument o bratrech Kličkových, o jejich kariérách a spojených životech.Perfektní, můžu jen doporučit 100%.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Celou dobu, když se tolik hovořilo o Temném rytíři, byl jsem rád za nového batmana a dal jsem mu pět hvězdiček, ale pořád jsem nevěděl proč?Tento film jsem viděl asi třikrát a pořád jsem si kladl tu stejnou otázku, proč? A až teprve ted po čtvrtém zhlédnutí tohoto snímku mi došlo, jaký Christopher Nolan natočil skvost.A také nesmím zapomenout na herecké výkony skvělých hvězd počínaje Christiana Baela a konče Aaronem Eckhartem.Jako třešnička k tomu všemu je vynikajicí hudba.Tento snímek, je jedním z nejlepších snímků poslední doby. A zapomněl jsem zmínit nejlepšího představitele Jokera všech dob, Heatha Ledgera!

plakát

Comedy Central Roast of Charlie Sheen (2011) (pořad) 

Tak tohle byla teda show.Wow.Všechny hvězdy jako Mike Tyson, Steve-O, William Shatner a další předvedly skvělou zábavu, když uráželi jednu z nejproblematičtějších a nejslavnějších ikon filmů Charlieho Sheena.Celou tu dobu to bylo "dobré".Ale poté co si stoupl za mikrofon Charlie Sheen mi spadla huba do klína!Jak on jim to všem dokázal vrátit, vážně jsem byl v šoku.Jedinou věc, kterou bych vytkl byl nevhodný vtip Amy Schumer, ve kterém zmínila zesnulého Ryana Dunna, kterého si všichni pamatujeme z kultovního Jackassu.Ale jinak jsem se hrozně moc bavil, doporučuji všem!