Reklama

Reklama

Recenze (50)

Makky 

všechny recenze uživatele

Sprcha brutálnych, rasistických, šovinistických a nanajvýš poburujúcich urážok, aké len človek môže vymyslieť. Sledovať partičku známych osobností, i pre nás absolútne neznámych indivíduí, ako na seba kydajú nemusí byť každému pochuti, ale keď to je tak svinsky vtipné!!! Dva-tri výstupy nestáli za veľa, inak je to maximálna pecka s veľmi ostrým humorom. "Charlie, ak ty vyhrávaš (winning), musí byť kurva niečo zle s výsledkami." ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Další uražeč je ... :) Masakrální, genocidní urážky všech zúčastněných. Pravidlo, každý každému + největší nakládačku pozvaná hvězda. Je zvláštní co američané dokáží vymyslet. Samozřejmě za nějaké roky, třeba za 12 let, se tato forma pořadu bude vysílat i u nás, to je jisté. SHEEN je drtič a hlavně je muž z MARSU !!! ()

Reklama

Pishin 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že lidská zábava došla svého dna. Banda lidí ze Showbussinesu rožní(urážejí, zesměšňují) vybraného jedince, který se toho všeho účastní. Aby to nebylo tak jednoznačné, urážejí se i navzájem. Většina dochází k pultíku s předem napsaným textem ale nejdou se i tací, kteří to chrlí ''z patra'' a proto jejich výstupy mají různou kvalitu. V tomto díle mě vyloženě příjemně překvapil Mike Tyson, který vypadal jako dost ''miloučká'' osůbka, dalším velkým plusem byla záverečná řeč Charlieho Sheena, který dokázal že je možný to dělat i bez užívání velkého množství vulgarismů narozdíl od ostatních. 3* + 1* za Tysona a Charlieho závěr ...Pokud máte rádí Standup comedy směle do toho !! ()

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda show.Wow.Všechny hvězdy jako Mike Tyson, Steve-O, William Shatner a další předvedly skvělou zábavu, když uráželi jednu z nejproblematičtějších a nejslavnějších ikon filmů Charlieho Sheena.Celou tu dobu to bylo "dobré".Ale poté co si stoupl za mikrofon Charlie Sheen mi spadla huba do klína!Jak on jim to všem dokázal vrátit, vážně jsem byl v šoku.Jedinou věc, kterou bych vytkl byl nevhodný vtip Amy Schumer, ve kterém zmínila zesnulého Ryana Dunna, kterého si všichni pamatujeme z kultovního Jackassu.Ale jinak jsem se hrozně moc bavil, doporučuji všem! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

V samotném začátku vytesám, že toto je nejlepší "grilovačka" (Roast) ze všech. Viděl jsem jich hodně (Roast to Shatner, Trump, Hasselhoff, Anderson ...). Pokud nevíte, co je Roast to: Na Comedy Centralu je pořad, kde se sezve velká celebrita, která je kontroverzní a má za sebou plno skandálů a stále žije (!). Vedle plejády mladých komiků se do této celebrity a i do sebe samých strefují i pozvané herecké hvězdy. Dostane se na humor všech druhů a někdy je to opravdu síla. Ovšem grilovaný host na závěr dostane slovo a leckdy vyhraje na celé kolo. Tohle se přesně stalo u Charlie Sheena, ale nebudu předbíhat. Sestava tohoto grilování je nejlepší ze všech. Sestava čítá hosty - John Lovitz, Mike Tyson (!), Jeff Ross alias Kadáfí, William Shatner (!!!!!!) a zbytek velmi nadějných komiků (Steve-O z nich vede nejvíc). To celé moderuje vycházející hvězda komediálního žánru - Seth MacFarlane. Umíte si představit , když se sejde taková sebranka a začně jedovatě a vtipně píchat do všech a do Charlie Sheena?! Dokonce i Mike Tyson dokázal skvěle hláškovat. Nebudu tady rozepisovat vtipy (nejlepší - Shatner, Ross a Lovitz), ale pro fanoušky velkého čaroděje z Marsu toto mohu doporučit. Na samotném závěru nenechal nikoho bez kulky od něho. I na samotného Setha se dostalo a pořádně mu zatopili. Hodnocení OST: přijel Slash a rozjel to tam v samotném začátku a hudba, která uvádí některé grilovače je dobrá. Hlavně Wild Thing u Charlie Sheena! 10/10 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Oscary bude moderovat Méďa

Oscary bude moderovat Méďa

03.10.2012

No dobrá, jen skoro. Pětaosmdesátý ročník udělování výročních Cen Akademie dostal totiž na starost Méďův tvůrce Seth MacFarlane. Duchovní otec Griffinových (aka Family Guy) má za sebou opravdu dobrý… (více)

Reklama

Reklama