Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 245)

plakát

Celý život (2023) 

Tak smutný, ale tak nádherný.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Netřeba psát další komentáře, dvojka si udržela kvalitu jedničky a Bardem je nejlepší.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Myslím, že od Pustiny tady lepší českej seriál nebyl. Jak Petr Lněnička, tak i Petr Uhlík neuvěřitelně přesvědčivej výkon.

plakát

Bastard (2023) 

Další důkaz, že když Mikkelsen opustí ty hollywoodský sračky a vrátí se k dánskýmu filmu, je z toho nádhernej  biják.

plakát

Filip (2022) 

Polská pomsta německému národu. Arogantní a odhodlaná. Přesně jako hlavní hrdina, kterýho mimochodem Eryk Kulm zahrál fantasticky. Tu sebejistotu na mě přenesl tak přirozeně, že jsem se o něho vůbec nebál a to byl přímo v jámě lvové. Musím, prostě musím tomu dát pět pecek.

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Krutopřísný tři a půl hodiny, ale tak precizně odvyprávěnej příběh aby člověk pohledal.  Zaplat'pánbů poctivá filmařina ještě nevymřela a DiCaprio s tím šklebem byl pěkná držka.

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Naprosto ukojeno bylo moje fotbalové srdce. Kromě jeho fotbalového umu, tedy spíš trestňáků, musím vyzdvihnout  jeho psychickou odolnost. Na toho kluka ušatýho byl po celou jeho kariéru takovej tlak, že já bych si hodil mašli. Co se na jeho hlavu sneslo po té červené kartě, to byl až neuvěřitelnej fanatismus.

plakát

Mastičkář (2023) 

Od Poláků letos to bezpochyby nejlepší. Za tu horskou dráhu emocí nebudu hvězdičkama šetřit a nad operací hlavy ve stodole přimhouřím obě oči.

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Je neuvěřitelný, za čím se lidi dovedou hnát a za jakou cenu.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Nařezanej dokument, zrovna tak, jak v osmdesátkách bejval Arnold. Ten chlap mě překvapil, jak to měl v palici od mládí srovnaný a všechno co si naplánoval, za tím si šel a splnil. Je mi jasný, že dokument ukázal jen to, co sám Arnold povolil, ale to mně vůbec nevadilo.