Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 243)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Netřeba psát další komentáře, dvojka si udržela kvalitu jedničky a Bardem je nejlepší.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Myslím, že od Pustiny tady lepší českej seriál nebyl. Jak Petr Lněnička, tak i Petr Uhlík neuvěřitelně přesvědčivej výkon.

plakát

Opičí muž (2024) 

Láska k akčním filmům u mě s věkem klesá a klesá, tudíž není divu, že se mě film líbil jen do té doby, než se z něj stala brutální řezničina. Škoda, no.

plakát

Sleeping Dogs (2024) 

Russel ty filmy furt ještě utáhne sám, ale už se u toho zadejchává, puclík jeden kulatej.

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Kdepak, životopisnej, ani sportovní film to není. Basket je tady lízlej jen z velký dálky, ale atmosféru to stejně udělalo. Celej film je o podpisu smlouvy Michaela Jordana s Nike. Taková blbost, ale je skvěle divácky zmáknutá a musím uznat, že Affleck má vypravěčskej talent. Člověk ví, jak to dopadne,  ale stejně na to čumí se zatajeným dechem. Prostě jednoduchej, ale srdečnej film.

plakát

Anatomie pádu (2023) 

Film ověnčenej vavříny vždycky vyvolává velký očekávání a pak někdy o to větší zklamání. Anatomie pádu není ani dobrej ani špatnej film. Vizuálně velká bída, herci dá se říct v pohodě, až na toho malýho kluka, ten na mě působil hodně nepřirozeně a sympatie k hlavní antihrdince se taky nějak nedostavily. Příliš dlouhý, příliš monotónní, u mě bohužel průměr.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Nařezanej dokument, zrovna tak, jak v osmdesátkách bejval Arnold. Ten chlap mě překvapil, jak to měl v palici od mládí srovnaný a všechno co si naplánoval, za tím si šel a splnil. Je mi jasný, že dokument ukázal jen to, co sám Arnold povolil, ale to mně vůbec nevadilo.

plakát

Bastard (2023) 

Další důkaz, že když Mikkelsen opustí ty hollywoodský sračky a vrátí se k dánskýmu filmu, je z toho nádhernej  biják.

plakát

Bažina - Milénium (2023) (série) 

Abych to neměl tak jednoduchý, zkušeně jsem vynechal druhou sérii, na kterou trojka v lecčems odkazuje. Dějová linka je hutná a zamotaná, takže se musí dávat velkej pozor, ale kurvy lítaj po polsku na všechny strany, u mě spokojenost.

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Naprosto ukojeno bylo moje fotbalové srdce. Kromě jeho fotbalového umu, tedy spíš trestňáků, musím vyzdvihnout  jeho psychickou odolnost. Na toho kluka ušatýho byl po celou jeho kariéru takovej tlak, že já bych si hodil mašli. Co se na jeho hlavu sneslo po té červené kartě, to byl až neuvěřitelnej fanatismus.