Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (20)

plakát

Šťastnou cestu (1943) 

Nikdy jsem neviděla lepší film pro pamětníky! Dávali v tv, chytlo mě to a nepustilo! Klobouk dolů před Adinou Mandlovou a paní Štěpničkovou!

plakát

Climax (2018) 

Tolik emocí ve mně dlouho žádný film nevyvolal. Asi nikdy se mi nestalo, že jsem si přála, aby už to skončilo. Když myslíte, že už nemůžete, tak ještě dvakrát můžete... Opravdu gore film, kde jen nevěřícně kroutíte hlavou, úplně pohlceni dějem, na konci sbíráte svou sanici z klína. Už jsem rozhodnutá pustit to v patnácti svým dětem, aby nebrali drogy.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Nikdo neví, odkud přišel, kde na to vzal, kdo to je, nikdo neví co ona chce, koho ona chce, o co jí jde. Všichni si chtějí užívat, všechno je tak "krásné" až je to neuvěřitelné. Hudba s dobovou hudbou má pramálo společného. Celý děj je pro mě prostě o ničem, nezajímavý. Až na to obětování se na konci, to jo, to bylo dojemný ;-) Vizuálně celkem fajn, tak dávám z milosti 2* za ty prachy, který to celý muselo stát.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Naprosto luxusní film s primitivní zápletkou, co Vás v jednu chvíli rozesměje tak, že zlomíte sedačku v kině a pak donutí zamyslet, jelikož máte tak nepříjemně tísnivý pocit z toho jaká je v tom velká pravda a že už jste něco podobného zažili. Krásný svěží italský film, dlouho jsem neviděla něco podobného.

plakát

Ohnivé inferno (2005) (TV film) 

Ani nevím za co dávám tu jednu hvězdičku. Možná za trochu snahy... (jestli nějaká byla?)

plakát

(K)lamač srdcí (2010) 

Naprosto okouzlující francouzský film odehrávající se v Monte Carlu. Vanessa má neskutečné charisma a sex appeal, že mám chuť ji také políbit. Film který svou lehkostí a humorem dokáže vždy zlepšit náladu!

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Prostě mě to bavilo. A velmi příjemně překvapilo! Škoda že už je to poslední díl. Celá řada filmů American pie mě doprovázela pubertou. Stárnu s nimi, takže ano, trocha nostalgie a sentimentu:)

plakát

Mafiánovi (2013) 

Na film jsem se těšila, ale při jeho shlédnutí jsem několikrát nabyla pocitu, kdy jsem si říkala aby už to skončilo, což je asi špatně... Trailer vypadal slibně, ale pořád jsou to asi nejlepší scény z filmu. Ano, několikrát jsem se nasmála od likvidace supermarketu, přes rozšvihání tenisové rakety po zbití instalatéra... Ale prostě jsem od Michelle s Robertem čekala víc :-)

plakát

Lásky čas (2013) 

Ještě nikdy jsem z kina neodcházela tak opojena radostí, štěstím a láskou. Tenhle film vyvolá veškeré emoce, co jsme schopni cítit. Koktejl, který funguje a musí fungovat na každého. P.S.: Navěky už budu milovat Rachel :o)

plakát

Mama (2013) 

Málokterý horor ve mně vyvolá opravdu strach a kupu napětí, tohle se filmu Mama podařilo. Úžasné lekavé scény a gradace super. Dala bych i 5*, ale závěr filmu můj dojem trochu pokazil, i tak je hodnocení 70% málo :)