Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (103)

plakát

Kaskadér (2024) 

Škoda že to má tak hloupý scénář. Vše ostatní šlape na jedničku a Ryan s Emily jsou božský pár.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Výborná audivizuální ATRAKCE, jako film průměr. Scénář i napodruhé primitivní a vlastně skoro stejný jako u jedničky, což je fakt trapas. Tolik prostředků a talentu promarněných na stupidní scénář. Nikdy nepochopím.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Je to docela fajn, "jen" to nemá děj 🙂

plakát

Občanská válka (2024) 

Pro mě jsou váleční novináři hrdinové. Autoři snímku to vidí jinak, a proto z nich udělali hloupé psychopaty, co se při honbě za co nejsenzacechtivější fotky celou dobu jen motají pod nohy vojákům. Působí to naprosto směšně. Já teda čekal, že to bude v rámci možností realistické, úplný opak je pravdou. O konfliktu se nedozvíme nic, což je sice záměr, ale velmi laciný, alibistický a zbabělý. Závěr je trapný. Má to pár skvělých scén a dobré herecké obsazení, ale to je tak vše. Promarněný potenciál výborného námětu.

plakát

Abigail (2024) 

Silné 3 *. Originální, vtipné, odsýpá to. Poslední třetina za mě slabší, ale celkově fajn snímek. Vřele doporučuji vynechat trailery.

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Na seriálu je suverénně nejlepší hlavní postava a humor. Naopak kriminálka je to poměrně průměrná, pachatelé často postrádají věrohodný motiv (vraždí kvůli nesmyslům), způsoby vražd bývají velmi překombinované a co je úplně nejhorší, mnoho, možná většina epizod si vystačí s pouhým motivem a logicky vystavěným vysvětlením způsobu vraždy, aniž by se ale tvůrci obtěžovali s nalezením neprůstřelných důkazů. V reálu by soud tak 80 % případů smetl ze stolu. Taky se tu zcela ignorují moderní technologie a spoléhá se jen na Monkovu přehnanou genialitu. I přes všechny tyto výtky jde o fajn oddychovku.

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Ten formát je hroznej. Jak jsem čekal, za 15 min nic odvyprávět celistvě nejde stihnout. Škoda.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Za mě dobrý film, který hravě předčí přeceňovaný originál.

plakát

Gen V (2023) (seriál) 

Výrazně slabší než originál, ale i tak lehce nadprůměrná žánrovka a příjemná jednohubka. 60 %