Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

"of course you can, old sport, of course you can..." Už dlouho jsem neodcházela z kina tak emočně vyčerpaná a ubrečená. Moc silný příběh, jak film, tak i knižní předloha.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

You know you love her. :) xoxo

plakát

500 dní se Summer (2009) 

"Do you know what sucks?" Že tenhle film má v sobě tolik reality a pravdivosti, roztomilosti, poetičnosti, lásky, pochopení, smutku, dobrých hlášek a skvělých odkazů na hudbu (+ hudby, která byla ve filmu byla použita), až to bolí.

plakát

Romeo a Julie (1996) 

"...Kde jsi? Ty rvavá lásko, zášti milostné. Ty, cokoli, jež z ničeho se rodíš, tragická hříčko, těžkopádný vánku, obludná změti krásných přeludů..." Ano, přesně tady je. A ať si každý říká co chce, i když je to chvilkami lehce trapné, stejně ten film mám ráda.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

"Bad news, love can't save you."

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Jedním slovem: RHINOCÉROS! :D Ne, teď vážně. Allen mě donutil pozastavit se a zamyslet nad svým vlastním životem, což mi přijde zvláštní a skvělý, až z toho mrazí po zádech....zasloužených 5 * :)

plakát

Daria (1997) (seriál) 

Daria: "It smells like..." Jane: "...teen spirit?"

plakát

Control (2007) 

Miluju hudbu Joy Division. Ale Control mě rozsekal takovým způsobem, že ji teď miluju ještě víc. Řekla bych, že Sam Riley zahrál Iana velice dobře, rovněž zbytek hereckého osazenstva u mě má za své výkony plus. Další plus je za to, že se herci, kteří ztvárňovali samotnou kapelu, na nástroje opravdu naučili hrát... ___"I wish I was a Warhol silkscreen, hanging on the wall. Or little Joe or maybe Lou - I'd love to be them all. All New York city's broken hearts and secrets would be mine. I'd put you on a movie reel and that would be just fine..."___ http://www.youtube.com/watch?v=Kpa9LtunUcg&playnext_from=TL&videos=2tjzcNdYtpM - "Walk in silence...don't walk away..."