Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Romantický

Recenze (159)

plakát

Duna (2021) 

Filmů, od kterých bych nedokázala odtrhnout oči, neboť mě jejich děj tak smetl, skutečně moc není. Musím vyzdvihnout zvuk.

plakát

Elvis (2022) 

Jedním slovem, wow. Nejvíc mě dostala lehce avantgardní kamera a ten střih, plus výborně zvládnutá nelinearita vyprávění. Výjimečné výkony Hankse a Butlera netřeba dále komentovat. To byla panečku podívaná (a poslouchaná)!

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

Tak tohle ve mně zanechalo hluboký zážitek. komediálně dramatické herectví Farrella, skvostná příroda divokého Irska a citlivě odvyprávěný zdánlivě banální, nicméně mrazivě závažný příběh.

plakát

Mára jde do nebe (2022) 

Čekala jsem trochu více hor, nicméně ve výsledku mi to vůbec nevadilo. Velmi zdařilý portrét jedné vskutku zajímavé postavičky. A nakonec bych se vůbec nezlobila kdyby měl snímek trochu delší stopáž, myslím, že by si to Mára, jeho nejbližší, i hory, zasloužili. Přesto, i na tak krátkém časovém úseku skvěle odvyprávěná storka. s nepřekonatelným humorem

plakát

Po strništi bos (2017) 

Milé, poetické, tak akorát vtipné a vlastně i připomínající Postřižiny. A především tedy opravdu skvělí dětští herci.

plakát

Cesta za smířením (2021) 

OK, tak tohle bylo vážně geniální. Ať se to hlavě proboha nikdo nepokouší přirovnávat k Mr and Ms Smith! A jako třešnička na dortu blonďatá Noomi Rapace jako největší koč.

plakát

Do naha! (1997) 

Něžně a citlivě natočená komedie o dost hořkých věcech. Upřímně jsem se zasmála a upřímně ocenila filmařinu i herectví.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Rosamundě ty potvory tak jdou! Bylo to přesně tak znepokojující, jak jsem čekala. Trochu mi vadil konec, ale to je můj obvyklý problém