Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (91)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Herecký koncert DiCapria !!! Věřím, že pár scén se stane kultovních. Ubrala bych stopáž, blondýnky mě moc neberou, ale Margot Robbie chci domů a manipulace a koučování lidí mi dost připomnělo realitu dnešních firem. Bohužel jsem od Scorseseho viděla i lepší filmy...

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

Ach Larsi... druhá část mi zhnusila paradoxně asi vše, co se mi líbilo na první části. Možná to bylo Charlotte, která mi seděla jen do role vypravěčky a ne do hlavní role. Nicméně herecký part s Jamiem Bell byl asi nejlepší, tam jsem opravdu nedýchala. Konec byl pro mě facka koženou rukavicí plnou mincí, nečekala jsem to, respektive přála jsem si, aby se to nestalo... Škoda

plakát

Klip (2012) 

"Jsi dobrá, tak akorát na šukání do prdele" - ano, tohle bych chtěla moc slyšet od týpka při sexu.. Opět tady máme jednu sociální momentku, jak to v dnešním světě mladých chodí... Soft porno, kdy je ukázáno vše a zároveň nic... Holky se chovají hůř jak kluci a vše je doplněno o ujetou hudbu s texty, kdy si říkám, ve které době to žiju... Hlavní postava sebedestruktivní holky, to hraje excelentně, že bych zvlhla taky, kdyby na mě zkoušela ty stejné kecy co na kameru telefonu... Chyběl mi lepší konec, údernější, jinak zajímavá sonda do duše (frndy) jedné dospívající holky, která se ještě musí naučit si sama sebe aspoň trochu vážit...

plakát

Hlad (2008) 

Steve McQueen mě zase odzbrojil svou precizní režií a vynikající kamerou. Dlouhými záběry, které nepotřebují slova a přesto ve vás vyvolají ten správný stísněný pocit. Michael Fassbender podal neskutečný výkon a začínám ho obdivovat čím dál více.

plakát

Café de Flore (2011) 

"Konečně někdo, kdo cítí lásku stejně jako já a chce věřit tomu, čemu věřím já". Drama o spřízněných duších, o bezpodmínečné lásce a o vztahových trojúhelnících. Vysoká filmařina s dokonalou hudbou a skvělou kamerou. Silný film. Několikrát jsem se v něm našla... a bolelo to.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Ben Stiller mě překvapil svou režií - čistou, jednoduchou a vtipnou. Nádherný film, kdy konec mi vzal dech. Takových filmů s pozitivní energií více, prosím.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

"Láska je cit, o který nikdo nestojí, jen věci pokřivuje.. souhlasíte a vlastně nechcete" - první část spíše upovídaná i tak ale odzbrojující. Nádherná kamera, scénář plný pravd a herecké výkony vyždímané do poslední mrd kapky. Doporučuji.

plakát

Samsara (2011) 

Podobně jako Baraka - svět beze slov jen s dokonalou hudbou, která bohužel v tomto díle občas vázla. Silný film, který ti otevře oči a donutí tě zastydět se, jak marnotratně žiješ. Jaké štěstí máš a naopak jakou smůlu, že ses narodil v téhle době, kdy vidíš, co lidstvo dokáže.

plakát

Slova (2012) 

Příběh v příběhu v příběhu - moc to nefungovalo. Zbytečně chvilkami neuspořádané, rozkmitané, akademicky nudné a plytké. Bohužel takový slabší průměr.

plakát

Quills - Perem markýze de Sade (2000) 

Stará klasika, perverzní, dokonalé v tom, že vždy se najde někdo, kdo se nebude bát žít, mluvit a psát o všem, co každý dělá nebo minimálně by chtěl dělat v "životě".