Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (14)

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Nemůžu říct, že by se mi to ani trochu nelíbilo, ale... Po shlédnutí pilotu jsem byla nadšená a hrozně jsem se těšila, jak se tahle perfektní detektivka bude vyvíjet. V průběhu druhé série jsem tak trochu znejistěla, jestli je to skutečně myšleno na vážno nebo to má být parodie. Nakonec jsem dospěla k závěru, že to musí být to druhé, i když úplně jistá si nejsem a pořád mám z tohoto seriálu rozporuplné pocity.

plakát

Red (2010) 

Tohle mě nebavilo. Příběh je slátanina, která nemá hlavu a patu. Posatvy do děje v podstatě nijak nezapadají, jsou vesměs nesympatické a motivy jejich jednání jsou naprosto nepochopitelné. Zábavné a vzrušující akce jsem se taky nedočkala. Prostě nuda, kterou ani těch pár vtípků (a že těch povedených bylo opravdu pár) nezachrání.

plakát

V Bruggách (2008) 

Čekala jsem od toho víc. Párkrát jsem se zasmála, ale celkově je příběh nudnej jak Bruggy.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Vysvalení frajeři, co úplně sami (protože všichni ostatní poldové i FBI jsou neschopní tupci) zmáknou celou tlupu teroristů a ještě u toho stíhají vtipkovat (v tomto případě se ve větrací šachtě i převléknout) a přesvědčit svou manželku, co je opustila, že ji milují a nejsou zase takoví nesnesitelní blbci, jak si myslela, ale to ani nemusejí, protože ona je přece nikdy nepřestala milovat... ti už dneska nefrčí, a to je škoda. Naštěstí John McClane je nesmrtelný a nikdy nezklame. Super napínavá akční klasika se super sexy akčním klasikem v hlavní roli.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Konečně, konečně to můžu říct: Brad Pitt je boží! George Clooney skvělý vždy. Jinak film nijak výjimečný, ale zábavný.

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Miluju české filmy pro děti a tenhle patří k mým nejoblíbenějším. Zároveň je to pro mě jediný Troškův koukatelný film.

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Příběh není špatný, ale má to být především o atmosféře té doby, a ta je pro mě naprosto nepřesvědčivá.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

V porovnání s ostatními českými seriály to ještě jde, ale ta Tereza Brodská je tak strašně špatná herečka.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

První sezona mě vůbec nebavila, přišlo mi to jako strašná blbost. Jak se do toho ke konci druhé sezony pomalu dostávám, pořád je to sice strašná blbost, ale nějak mě začíná zajímat, jak to vlastně dopadne a přiznávám, že se těším na pokračování. I když je vidět, že tvůrci počíteli s jedinou sezonou, a když měl seriál úspěch, začali příběh nastavovat a zamotávat a dost pochybuji, že se z něj dokáží zase elegantně vymotat. Pokud se vůbec někdy dočkáme nějakého skutečného konce, že? Joshuu Jacksona jsem nikdy neměla moc ráda, ale tady jsem si na něj tak nějak zvykla a musím uznat, že to je fakt pěkněj chlap. První sezona jedna hvězdička, druhá dvě, uvidíme, třeba po shlédnutí třetí opět zvýším hodnocení.

plakát

Batman (1989) 

Kdyby tohle bylo natočeno dnes, zapadlo by to v kategorii trapných, béčkových parodií na superhrdiny. Jenomže Tim Burton to nenatočil dnes, ale před dvaceti lety, a tak se na to taky díváme. Je to ten první Batman, o kterém i ti, kteří nepatří k fanouškům komiksů a superhrdinů, vědí alespoň to, že je to "ten s Jackem Nicholsonem". Ano, Nicholson-Joker jednoznačně táhne celý film a bez něj by nestál za nic. A rovněž musím pochválit groteskně ponuré vykreslení Gothamu. Batman je prostě klasika, která rozhodně má svoje kouzlo a to je důvod, proč se jen blahosklonně usmíváme u neakční akce, nevtipných vtipů a Kim Basinger jako dívky v nesnázích ve stylu filmů pro pamětníky, a příště se na netopýřího muže zase rádi podíváme... Proč tedy nehodnotím pěti hvězdičkami, když mám tenhle film tak ráda? Protože Bruce Wayne není a asi nikdy nebude můj nejoblíbenější milionář - superhrdina:-)