Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (179)

plakát

Banda (2019) (seriál) 

Not great, not terrible

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

15 milionu dolaru a vypadá to líp než všechny hollywoodské filmy posledních 10 let. Navíc to má hloubku I humor, japonci měli vyhrat valku sakra.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Čím více se to snaží být dokonalejší a definovat CGI, tím víc lacině a falešně to na mě působí... jako kreslený film by to dopadlo lépe si myslim.

plakát

Volný pád (1993) 

Trochu kontext doby nutno reflektovat

plakát

Ďáblova kořist (2022) 

Nathan Barr bude jednoho dne vyset za tu jeho zkurvenou univerzální, zaměnitelnou hudbu v horor filmech.. tolik spících lidi jsem ještě v kině neviděl.

plakát

Místa (2014) odpad!

Po 5 minutách v česku, zaplnu televizi a uspí me v televizi takový plitký hovno se zkurvenou hudbou a debilními herci. Teď začínám chápat proč se v cesku lidem líbí Rings of power, pokud tohle dávají ve veřejno právní televizi takový lobotomicky zasrany hovno, ani nemám slov.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Udûn (2022) (epizoda) odpad!

Wow! Tvůrci tohoto dílu zcela a naprosto rezignovali na jakoukoliv logiku a konzistenci příběhu. Už to se to naprosto rozpadlo (ten Sauronuv meč vlastně vůbec nepotřebovali). Ale zase cením střety, že když je elf neozbrojen, tak odhodí meče a jdou na pěstní souboj uprostřed šarvátky.. Bolí mě to moc, ale ty dva poslední díly dokoukám.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Odchody (2022) (epizoda) odpad!

Lobotomie pokračuje, urážka lidské inteligence, zločin proti lidskosti! ~ bohužel se vratili hobiti, kteří během teto epizody procestovali křížem krážem celou stredozem. I když se ostatní snažili krypla se zlomenou nohou zbavit, tak se jim to nakonec nepodařilo, tak začali aspoň spřádat plan na vraždu ve stylu okrást o povoz a nechat chcipnout v pustině. Ale písnička na začátku moc fajn = 5* (a toto je popis jen JEDNÉ ze zbytečných linek co tahle epizoda nabídla)

plakát

Andor - Zúčtování (2022) (epizoda) 

Epic, výborný! Přiměřeně temný a jde z toho cítit star wars! Za mě jako fanouška Rogue one filmu absolutní spokojenost. Hudba, výprava, casting, Všechno funguje po 3 epizodách, těším se na další. Takle jsem se naposledy cítil u prvních dílů Mandoloriana. This is the way!!!