Reklama

Reklama

Nadějná umělecká stážistka Ana byla na poslední chvíli neočekávaně povýšena do první třídy během své cesty do Londýna na pracovní cestě se svou nadřízenou. Usadila se do této pohodlnější třídy v první třídě a potkala pohledného a bohatého Williama, rozhodla se prožít tuhle fantazii trochu déle, než by měla. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská  dělá stážistku a nemá peníze tak žije  s příbuznou  a jejím přítelem  v jejich bytě kde jim neplatí ani korunu za pobyt . Ačkoliv nemá peníze má  drahé šaty chodí do luxusních restaurací jezdí první třídou   v letadle a chodí si na různé párty a zaletí si i do Londýna kde na to bere je mě záhadou možná má ten bezedný měšec co byl v Třech veteránech .  Tam potká chlápka  zamiluje se do něho a pak zjistí , že jeho matka prodává obrazy co ona chce s její šéfkou prodat. On si myslí, že ona je ta šéfka ona to nevyvrátí (v podstatě z toho nemá žádné benefity a jakýkoliv idiot co by se podíval na internet jak vypadá ta šéfka by zjistil, že lže je tam i scéna kdy ta šéfka je na obalu časopisu Time a oni to mají dokonce vystavené v baráku a nepřijde jim to divné, že vypadají jinak )   a domluví  ten prodej pak to padne jelikož jí (té matce)   předtím řekla, že to má větší hodnotu a její šéfka ji vyhodí jelikož se vydávala za ni ona jde za tou matkou řekne jí to a ona ji jmenuje vedoucí aukce s tím, že pokud jí budou ubližovat odejde z prodeje a prodá to konkurenci . Ona je teda povýšená a první co udělá je to, že vyhodí nějakého no name chlapa jen kvůli tomu, že je chlap nejspíše místo 2 ženských co ji šikanovali a té šéfky co ji celý film uráží reálně ten chlap jí ubližoval méně než ty 3 a navíc ta šéfka ji vyhodila   . Jinak k filmu kromě ní a toho chlapa tam není nikdo sympatický všichni jsou v podstatě snobi co jim jde jen o peníze o humor  se starají jen ti z toho bytu co mají občas dobré hlášky a vtipy  jsou zde i romantické scény kdy se líbají na různých místech, ale je jich málo . Ona je pěkná táhne to nahoru bohužel zbytek to táhne dolů. P.s. ten kluk nemůže za to, že je astmatik jako vážně ho budeme ještě urážet? Co bude dál budeme se smát lidem co nemají třeba nohu, že nemůžou chodit? 40 procent ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Kolikrát už tu byl tento námět se lží a zápletou na odhalení? Mockrát (Moje oblíbená je Snow Bride). Tentokrát je to ale spíše omšelé provedení a hlavní hrdinka netáhne, hlavní hrdina je ještě horší, mezi herci to nejiskří, dvě blbé fifleny to neosvěžují a zachraňuje to  Marisa Tomei, skoro jako vždy. Málo. Camila Mendes by svou maskérku měla okamžitě vyhodit a kdo dělal ty kostýmy, tak padáka také. Nepřitažlivé, hra na modernu bez nápadu a vkusu. Hudba do počtu nezaujala a tak nakonec povinný "hepáč" , který se sice čekal, ale místo radosti přinesl úlevu, že film končí. 40%  a to ještě přeháním, protože to "služebnictvo" jako z padesátek "staré dobré Anglie", to byl fakt už kýč. ()

Reklama

Hexx 

všechny recenze uživatele

Extra zábavné, slušně poutavé, celkem originální! Aneb jak se z "nicky" může stát zatraceně důležitá byznys osoba. Film nejen o americkém snu, ale také o falešnosti dnes již tak běžné a zejména o tom, že i mezi boháči jsou stále někteří, kteří mají srdce a rozum na správném místě. Jestli je to přehnané? Nepochybně! Ale i díky tomu je to švanda, na kterou se taak dobře dívá. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Sledováno jenom kvůli Arčíkovi a naštěstí tady nehrál úplného debila jako v Ta druhá Zoey. Ale tenhle film byl i tak...trochu se to táhlo a dokoukáno na dvě přestávky, nějak tomu chyběla šťáva, abych si řekla, že sleduju milý byť průměrný rom-com (kterému bych dala jinak v rámci žánru čtyři hvězdy). Nemám si na co výrazněji stěžovat, ale ani není důvod tleskat. Škoda, doufala jsem v lepší výsledek... :( ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Áno, je to zas a znova typická romantická komédia založená na jednej lži, na ktorú sa následne nabalujú ďalšie a ďalšie lži, až sa to stane nekontrolovateľné. Oceňujem však aspoň originálne prostredie aukčného biznisu, ktoré to výrazným spôsobom oživilo. Ale inak čo sa deju týka, to bola taká klasická schéma, ktorá však napriek všetkému napokon nepôsobila až tak prehnane klišovito. Camila Mendes mi svojim výzorom aj prejavom dosť pripomína Milu Kunis. Lepší priemer v danom žánre, no stále max. na solídne 3* ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama