Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Telenovela

Recenze (27)

plakát

Amyino plodné lůno (2013) (seriál) odpad!

Každý kdo tomu dal víc než jednu * tak je imbecilní...

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Je vidět že když člověk nečeká zázraky, většinou je mile překvapen. Je prakticky pravidlem že když se filmaři rozhodnou o znovuoživení něčeho starého a dobrého, tak to zprzní. Desátá řada ovšem nepostrádá ani špetku toho, na co jsme byli zvyklí v prvních osmi řadách. Nebýt trochu lepších efektů a trošku starších herců, nepoznali by jste rozdíl. S touto řadou, o důvod víc, proč je red dwarf mým oblíbeným seriálem number 1...

plakát

Skyfall (2012) 

Nevim proč ho tak chválíte. :) Ano, nejlepší Bondovka. Ale film jako sám o sobě nenabídne nic co by ho mělo držet mezi ostatními 85% filmy. Prostě oddychový nerealistický akčňák a místy dosti předvídaletný. Co se mi ale ve filmu vážně líbilo, byl herecký výkon blonďatého hlavního záporáka. Ten byl hodně originální.

plakát

To (1990) (TV film) 

Malé děti ironicky hrají lépe než dospělí. Na film mám 2 názory. Před přečtením knihy a po přečtení knihy. Po přečtení knihy se mi film zdál o trochu lepší. Došlo mi mnoho souvislostí které mi před tím nedocházely. Pokud jste ovšem nečetli knihu, řekl že to pro vás bude průměrný starší horor.

plakát

Mechanik (2004) 

Nemám rád filmy kde v podstatě po celou dobu, až na úplně samotný konec, nechápete, co se vlastně děje. Film se vám v hlavě snaží udělat pouze čím dál větší zmatek a na konci to celé vysvětlit, samozřejmě totálním klišé, které už od začátku čekáte. Nebudu prozrazovat jaké, ale hlavní je, že podobný princip zápletky jsem viděl snad v každém mysteriózním thrilleru. Hlavní hrdina se potápí ve zmatku, objevuje se u něj záhadná postava která údajně neexistuje, už v tuto chvíli mi bylo jasné kdo je ta postava zač... Ale nebudu prozrazovat... A již na samotném začátku na to mohl hlavní ,,hrdina" přijít, kdyby se obyčejně zeptal.... Ale on radši každou chvíli na někoho řve a rozbíjí věci kolem, jen aby film nabyl na akčnosti a zmatkaření. 2 hvězdičky filmu dávám pouze proto, že herec v hlavní roli musel nejspíš mnoho obětovat aby postavu ztvárnil.

plakát

Bulšit (2001) 

Řekl bych že mnoho lidí asi nechápe co znamená slovo parodie. Narozdíl od prci prci prcičky je tenhle film záměrně přehnanej a to se jim povedlo řekl bych dobře. Vtipy měli rozhodně na vyšší úrovni a herecké výkony dobré. Hlášky typu ,,Jaktože jsou na školních věčírcích všichni profesionální tanečníci?" Nebo ,,Pro Tebe jsem nebyla jen kráva s brýlema a ohonem... Nezapomeň na špinavý jeeny.... Ano těch sis také nevšiml." mají nějakou úroveň oproti slavným hláškám jako ,,Vykuř mi ho krásko." nebo ,,zasuneme!" a ,,A jednou na letním táboře jsem si do pí** strčila flétnu." z oněch parodovaných filmů.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) odpad!

Myslím že tento film může nazvat ,,poučným" jen naprostý imbecil. Tento film je totiž ,,ze života" asi stejně jako star trek. Klasický kýč pro teenagery kteří se snažej žít po vzoru amerického snu. Veškeré vtipy se týkají jen sexu a ještě k tomu jsou děsně přetažené za vlasy. Samozřejmě všude jen přehlídka největších modelek... Film pro stupída co stráví pouze laciný humor.

plakát

Tajemství (2006) odpad!

Stále to samé dokola. ,,Myslete na to a ono se to vyplní".... To bych chtěl vidět, co by se stalo kdyby to znali všichni na světě a přáli by si být bohatí.... Hloupá vymývačka mozků. A jak je vidět, mnoho blbců na to i naletí a věří v to. Život je boj kde je potřeba disciplíny. Ne že si na papírek napíšeme chci 100 000 dolarů a za chvíli je máme na stříbrném podnosu jako vysvětluje tento film. Mám dva kamarády kteří kvůli tomuto filmu naprosto ztratili hlavu a teď se topí ve srač***. Radim vám, se na to ani nekoukat.

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Jen kupa nevtipných a často nechutných pokusů o vtip a příšerný herecký výkony. Jediná scéna co mě rozesmála byla scénka kdy Jebal s tchánem hráli basket... Ovšem vzhledem k tomu že nebyla z jejich hlavy ale jen okopírovaná z originálního filmu... ODPAD!

plakát

Scary Movie 3 (2003) 

Podle mě jediný kvalitní díl scary movie. Konečně vynechali přehršle sexuální a zhulenecké tématiky která byla v předešlích dílech. Namísto toho kvalitně zparodovali pár známých filmů a gegy měli hlubší pointu.