Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (360)

plakát

V kruhu ohrožení (2020) odpad!

Špatně napsaný povídky, až na jeden malý chlapec uvězěný na chatě se svým otcem. A v lese nějací duchové. Ovšem má to dost nečekaný zvrat a nic není jak vypadá. Zbytek povídek nemají hlavu ani patu a jsou krátké. Nedoporučím, protože to nevyužilo ani z poloviny potencionál. I teenegrovskej horor vysílaný ve 20.00 na Netflixu by mě bavil víc.

plakát

The Walking Dead: Daryl Dixon (2023) (seriál) 

Vadí mě ta francouzština a herci jsou tupci. Tenhle seriál je jen nastavována kaše.Jeden díl stačil.

plakát

Fallout - Začátek (2024) (epizoda) 

finále otřesný. Bratrstvo oceli ořezávátka. Zápletka psaná na dvě série a zbytečně dlouhá a v momentech nudná.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Myslím, že půjdu proti proudu. Ano má to hodně easter eggů na všechny vydané fallout hry, ale nemá to žádnej pořádnej příběh. Chápu, má to jenom 8 dílů, ale čekal jsem tam aspon něco podobného co je věrné fanouškům. Já neříkám, že jsem nebyl jako fanoušek spokojenej. Ano všechny frakce co tam jsou vykreslené jsou negativní. A hlavní zápletka mě vlastně vůbec nepřesvědčila. Byly tam nějaké zajímavé díly, ale  první série je víc o putování ve světě. Je tam moc humoru, nedopracované akce. Na můj vkus zbytečně moc vtipů. Nejzajímavější dějová linka se odehrává  ve vaultu.  Hodnotím jako průměr seroš.

plakát

House Party (2023) odpad!

Ten scénář mě ani trochu nezaujal, opravdu nejsem rasista.Nevtipne, nemastné. Vystoupí tam basketbalisti a jedna koala. Jinak je to blbost, herci nudnější a scénář ještě horší.

plakát

Out of Darkness (2022) 

Skutečná originalita, ale skutečný motiv byl hloupý, ale zřejmě odpovídal inteligenci tehdejších lidí. Tento film nebyl špatný, ale povedlo se maximálně napětí. Všechny ty věci okolo, byli nedodělaný nedomyšlený. Celkově hodnotím 50 % a budu doufat, že to někdo natočí znovu a lépe.

plakát

Příšerky útočí (2019) (TV film) odpad!

Pochybuji, že režisér viděl jeden díl. Hlavní příšerka vypadala jak Gremlins, místo toho, aby tam byl mimozemský lovec, dají tam babku. Děti, které by mohli hrát filmy pro nejmenší. Jedniý dvě pozitiva, je tam pár scén z prvního a druhýho dílu i příšerky se povedli. Takže tento film patří mezi nejhorší hororové komedie co jsem viděl. Třetí i čtvrtej díl se nepovedly, ale pořád nastavili ladku o hodně víc než tento pseudo-nástupce hororové série.

plakát

Serenity (2005) 

Béčkový sci-fi a pár akčních scén. Jediný plus herec z Uncharted. Jinak v tom filmu je hodně kecani.

plakát

Pach krve (2021) 

Chvílemi dobrý horror, ale jinak jako spin off Wrong turn to mohlo být natočené celé.A konec taky nebudu rozebírat je to béčko horror s nezajímavými herci, ale komunita lesní sekty z 19 století to trošku zlepšila. Ten film mě přišel jako dobrý nápad na seriál.

plakát

Karanténa smrti (2022) odpad!

Moc akce, stupidní děj. Možná tak hudba byla výstižná. Kdyby ten film dávali za covidu to by to mělo zajímavější atmosféru. Hodnotím ODPAD a režisérovy ať upadnou koule.