Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (322)

plakát

Kábulské letiště (2022) 

Spousta z Afgancu kteri v dokumentu promlouvaji si nevidi do huby. A nejen vousatych primitivu od talibanu, ale i tech vzdelanejsich. Americane ono a Americani tamto, ale ze by prevzali zodpovednost a branili svou zem tak to ne, jen natahnout ruku a Americane pomoz nam. A stejne za vsechno muzou Americani. To jsou panecku lide, schopnosti z nich uplne salaji.

plakát

Pamela: Příběh lásky (2023) odpad!

Je smesne jak se tu v komentech lidi rozplyvaji nad jeji uprimnosti. Toto nebyl dokument, to bylo vykresleni zivota tak jak si ho vysnila aniz by byla s cimkoliv konfrontovana. Ocividne permanentne lhala. V americe kde se soudi vsichni za vsechno na ni nekdo vydelal miliony aniz by ona mohla cokoliv ? Tak urcite. Hrozne ji to ponizovalo a tak vsude chodila a vypravela o tom. Ale jo, hlavne kdyz skacou. V ceskem kontextu by se dala prirovnat k necemu jako je vemola s umelohmotinou.

plakát

Pluk mizerů (2022) (seriál) 

Prvni Rytir odcestoval do Afriky. Za vsech okolnosti snazici se byti cool, za zvuku rocku, velmi zkratkovite a neduveryhodne ukazujic vznik elitni jednotky, konec pak nekdo se stopkama vylozene usekl, proste nebyl cas.

plakát

Hříšníci - Série 7 (2016) (série) 

Vyrazny propad, uveritelnost uz temer vymizela. Stala se z toho nesmyslna nevtipna komedie.

plakát

Hříšníci - Série 6 (2016) (série) 

Nektere casti jsou az prilis pritazene za vlasy, uplne mi to nesedi. Ani mi nevadi ziva recka pochoden, to byla bzunda, ale vyzbrojeny ucitelsky sbor mi moc vtipny neprisel.

plakát

Nikdo (2021) 

Vynikajici akcni komedie, ktera mi nekolikrat pripomnela posledniho skauta, na konci se pak meni v cistou parodii. Plna napadu, ne nezbytne o tom jak zlikvidovat zaporaka, ale kolem chovani hlavniho hrdiny. Kdyz muze delat akcniho hrdinu Liam a Keanu, proc by nemoh Bob.

plakát

Koruna - Série 5 (2022) (série) 

Docela silne pro-Charlsovke jak ve vztahu ke kralovne tak k Diane, ocekaval bych vice nestrannosti.

plakát

Harry a Meghan (2022) (seriál) odpad!

Dve urazene fnukny na ceste za absurdni pomstou.

plakát

tick, tick...BOOM! (2021) 

Ne kazdy je Fredie nebo Floor, ale pokud hlavni protagonista zpiva 50% filmu a jeho ton hlasu je nesnesitelny pro ma citliva ouska, pak je to pomerne zasadni problem. Hudba tuctova muzikalova sed bez napadu, kde veskera gradace je zpusobena zvysenou hlasitosti zpevu. Pribeh. Jaky pribeh ?

plakát

Tenet (2020) 

Hratky s casem jsou sami o sobe nesmirne komplexni a slozite, kdyz pak jeste cely film nekdo zamerne natoci stylem Ocean's Eleven tak je z toho strasny gulas, ktery sice vypada pusobive, ale vlastne vubec netusim co jsem prave videl.