Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (41)

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Ten film je tak ulítlí, přehnaný, šílený a psychedelický, až je dobrý. U každé scény s kapitánkou Chantal DuBois jsem si říkal "Ježíší, to jsou volové!" a potutelně se usmíval. Hans Zimmer skvěle zakomponoval současné pop hity do soundtracku. Kéž by takhle dopadla i Doba ledová 4. To už je ale jiný příběh.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Celou dobu tušíte, že tenhle film dospěje do bodu, kdy se všechny linky propojí a všechno se posere. Kdyby to v tom bodě skončilo, byl by to parádní film, jenže to by to pak nebyla romantická komedie. Ale nevadí, i tak tak jsem se bavil královsky a to hlavně díky hereckému obsazení a faktu, že si film párkrát udělá srandu sám ze sebe. Takže, přimhouřím-li oči nad předvídatelným koncem dám za 5*.

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Po celou dobu filmu jsem měl na tváři takový ten debilní úsměv, sem tam jsem se zasmál nahlas a asi 2x jsem se řechtal jak blbec. Trapně mi bylo naštěstí opravdu jen výjimečně. původně jsem chtěl 3,5 zaokrouhlit na 3, ale kuchařská vložka v závěrečných titulcích mě donutila přimhouřit všechny oči a dát 4*. Pokud jste fanoušky Atkinsona, očekáváte umírněnější gagy, než jaké nadejte Beanovi a smíříte se s předvídatelným epizodickým dějem, pak stačí jen vypnout a film si užijete. Zaručeně.

plakát

Zlomok sekundy (2011) (seriál) odpad!

"Posral som to." Dobre si to posral!" Ano, ano, tohle je skutečně seriálový průser. Kvůli nedostatku peněz se zřejmě natáčelo na domácí kameru (nebo je snad ten roztřesený rozpatlaný obraz záměrem tvůrců?) a ještě k tomu bez mikrofonu, protože proč by jinak byli slovenští herci dabovaní (navíc příšerně amatérsky) jinými slovenskými herci. Obraz, zvuk, kompozice,herci, návaznost scén, scénář to všechno tady prostě nefunguje. Ruce pryč a pokud by vás někdy napadlo si to pustit, dejte si facku.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

No všichni víme, že romantické komedie nemohou končit jinak.

plakát

V cizí kůži (2011) 

No teda po tom začátku, který byl plný hovínek a scén s holením koulí, jsem byl docela rozčarován. Ale čím víc se blížil konec, tím víc se mi film líbil. Já vím, že už to tu bylo, že je to plné cliché a že to končí Happy endem s fakt pořádně velkým H, ale bylo to nehorázně milé.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Jestliže se u druhých Transformerů říkalo, že se Bay utrhl ze řetězu, tak nevím, z čeho se utrhl tentokrát. Tohle je nářez od začátku až do konce a z těch všech výbuchů a letájících vojáků budete valit oči. Jenomže za vším tím pozlátkem se skrývá hloupoučký příběh, scénář dělá z poloviny hereckého ansámblu dementy a za některé dialogy by někdo zasloužil pořádnou facku. Stopáž je s ohledem na příběh dost přermštěná, takže ke konci si budete přát, aby už konečně urvali Deceptikonům hlavy a byl konec. Inu, jak se říká, všeho moc škodí. Jo a vážně by mě zajímalo, v čem Rosie Huntington-Whiteley pere, protože je zázrak, jak mohou být její šaty po tom všem v čem se válela, tak sněhově bílé.

plakát

Zkažená úča (2011) 

No odkud začít... Mluví se v tom filmu sprostě. Navíc v něm lidé nadávají a ještě k tomu říkají slova, která mi maminka zakazovala vyslovovat. Pořád se to v něm hemží kozama. Občas se vyskytne i nějaký ten záchodový vtip. Humus, septik, kanál jak říká(vala) naše třídní profesorka. Přesto přeze všechno to není ten typ trapné komedie. Místy pobaví, místy naštve, ale trapné to není.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

A zase je to tu, příběh plný zrady a přetvářky. Johnny Depp jako přiteplený kapitán Jak Sparrow a přehrávající Goeffrey Rush coby kapitán Barbarossa. Poprvé to bylo milé, podruhé lehce překombinované, potřetí - no - divné a počtvrté už trochu nudné a šablonovité. Popáté už prosím ne.

plakát

Drive Angry (2011) 

Dost přitažené za vlasy, ale nenudil jsem se a když byl na plátně William Fichtner tak jsem se i náramně bavil. Scéna, kdy Fichtner jede v nákladním autě a odhazuje do okolí vše co mu stojí v cestě, zatímco si pobroukává melodii s naprosto nevinným výrazem ve tváři, nemá chybu.