Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Princezna z cukrárny (2018) 

Slaďárna! Film u kterýho víš přesně jak dopadne, prostě klasickej romantickej biják

plakát

TY (2018) (seriál) 

Příjemné překvapení! Nečekala jsem, že "Lonely boy" tak přesvědčivě zahraje zaporáka. První díly mě hned chytly, pak byl menší úpadek, ale poslední díly se fakt vydařily. Jsem zvědavá s čím přijdou v 2.serii.

plakát

Black Panther (2018) 

Tak toto mě vážně překvapilo. Upřímně jsem si myslela, že mě Black Panther nebude bavit, ale opak byl pravdou. Uchvátilo mě to spokojeni tradiční Afriky a nové technologie. Strašně krásne to spolu ladilo. Prostě skvělé!

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Předčilo me očekávání... akce, dej, skvele zapletky postav. Další proměna psychicky naruseneho Kylo Rena mě fakt bavila. Troufám si říct, že osmička je zatím nejlepší z nejnovějších SW.

plakát

Infiltrátor (2016) 

Kdybych se dokázala odprostit od srovnávání s Narcos, dostane určitě víc hvězdiček. Ale takhle je to holt slabší.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Když jsem se začala dívat na SGU, měla jsem už předsudky. Stargate je moje srdcovka od dětství, jelikož se mi nelíbila Atlantida, tak jsem tomu nedávala moc šancí. Je pravda, že ze začátku jsem se musela přemáhat k dalšímu dílu. Hrozně jsem srovnávala a moc věcí mi tam chybělo. Ale časem, jsem si začala zvykat, že SGU se musí brát jinak, samostatně. Jde úplně o něco jiného. Není to jen poznávačka nových světů branou, ale je to hlavně o přežití. Našla jsem si své oblíbené postavy a už se mi tolik nestýskalo po mém oblíbeném Danielovi. Všechny záběry Destiny ve vesmíru byly skvostný, celé cestování vesmírem a zápletky na jedničku - pro mě nejzajímavější proměna Chloe a setkání s potomky. Jsem hodně zklamaná, že po dvou řadách seriál skončil. SGU by mělo velký potenciál na další zajímavé řady.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Tentokrát mám pocit, že k tomu musím něco napsat. První díl se mi fakt nelíbil. Od dvojky jsem tedy skoro nic nečekala, takže mě překvapilo, že to vlastně nebyl úplný propadák. Mělo to konečně trochu děje, i když opět mi chyběly některé části z knížky. Je jasný, že žádné knize se film nemůže nikdy vyrovnat. Na plátně, to prostě vypadá lacině, vtipně, neúplně. Obsazení paní Robinsonové, je úplně mimo. Do této role se fakt Kim vůbec nehodí. Scéna Christiana jako submisiv - dost jsem se nasmála, to se jim trošku nevyvedlo. To stejné scény s Charlie Tango. Každopádně velký plus za proměnu Christiana, stačí strniště a svaly a konečně vypadá jako chlap z knížky. Anastasia pořád stejně divná, ale aspoň si nekouše pořád ret. Koneckonců nebylo to tak špatné, prostě průměrný film s úsměvnými momenty.

plakát

Čokoláda (2000) 

Film sladký jako čokoláda.. Příjemně překvapil. Poutavé postavy, hezký příběh a tuna čokolády. To je moje gusto.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Fascinující seriál o životě Pabla Escobara, o tom jakej byl pán obchodník a jaký neuvěřitelný impérium si vytvořil.  Strašně se mi líbí prolínaní autentickými záběry a fotkami a samotný vyprávění DEA.  agentem Murfym protože ten hlas je fakt boží.  Záběry na město Medellin naprosto nádherný. Nadšená jsem i z hereckého obsazení - nejvic vyniká samozřejmě  Moura alias Don Pablo. Co víc říct, prostě vás tento seriál naprosto pohltí.  Po první sérii 5*