Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (1 159)

plakát

Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told (2013) 

Pokud budete sledovat dokumenty v televizi, budou samozřejmě na 100% pravdivé. Ale protože tohle je amatérský dokument, který neodvysílá žádná komerční televize, je jasné, že tu místní mudrcové sdělí, že dokument je plný nepravd. S největší pravděpodobností ti dotyční to vědí nejlépe. Asi byli po boku Adolfa Hitlera v oné době. Já jako člověk, který už léta zkoumá tuto část historie, v hloubi duše vím, že na tomto  dokumentu je mraky pravdy. Nikdy předtím, jste to nemohli vědět, protože pravda vám byla vždycky zamlčována. O tom by se dalo diskutovat hodiny a hodiny. Pamatujte, Pravda se nebojí zkoumání ☝️ A proto vše, co je lež, má zákon na svojí ochranu. Abyste po té pravdě nepátrali a neříkali jí nahlas. Pravda totiž žádný zákon na svou ochranu nepotřebuje.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Více než špičkový film. Jinak se to nazvat nedá. Mysteriozní příběh, nabitý akcí, nervydrásajícím dramatem a šťastným koncem. Začátek Bourneovo trilogie ve mě vzbudil obrovské nadšení. Na pokračování se nebudu dlouho přemlouvat:-)

plakát

Agora (2009) 

Povedé zfilmování tehdejší doby. Pohanská kultura, která byla silně spjatá s přírodnímy zákony, byla násilím nahrazena lživozu křesťanskou vírou, potlačující přírodní zakony. Díky této víře, zemřelo mnoho miliónů lidí. Zde je to jasně ukázano a vysvětleno, jak to tehdy zřejmě začalo.

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Za mě určitě povedený seriál. Já nemám co vytknout. To, že se nepovedly tolik episody neznamená, že se nepovedly i seriály. Pro mě jsou Mandalorian, Bobba Fett, Obi-Wan, Andor a i Ahsoka příjemným rozšířením vesmíru Star Wars. Určitě jsou Dave Filoni a Jon Favreau na správném místě, kdo by se měl a má se starat o rozšíření SW. Díky za to.

plakát

Ahsoka - Část 3: Čas odletu (2023) (epizoda) 

No skvělé. Začíná se to posouvat, začíná to více houstnout. Skvělá episoda. Dost napínavá.

plakát

Ahsoka - Část 4: Ztracení Jediové (2023) (epizoda) 

Absolutně našláplá episoda. Zamotalo se to více než jsem čekal. Skvělé. Jsem zvědav, co bude dál. Jinak geniální Ray Stevenson. Čest jeho památce. Dále také mě potěšila zmínka o "Dědici impéria"! Tak zná spousta SW fanoušků Thrawna! Takže nakonec Disney vsadil stejně na "legendy". Ty se stávají skutečností.

plakát

Ahsoka - Část 5: Stínový válečník (2023) (epizoda) 

Je vidět, že tohle režíroval sám Dave Filoni. Dědic Star Wars. Protože tohle bylo neskutečné. Naposledy jsem tenhle pocit zažil na konci Star Wars Rebels. Cesta do předaleké galaxie, do absolutního neznáma.