Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (52)

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pet hvezdicek za akci minus tri za demenci scenaristu, a/ v celym sektoru je rusen signal, proto z povrchu planety s poskozenou vysilackou komunikuju o 106, b/ Ahsoka vs sila vs orb, kapitola sama pro sebe, c/ orb pokazde vyzadoval aktivaci, po vyjmuti Ahsokou ne, d/ ve chvili vyjmuti orbu byl dle grafiky vypocet lehce za polovinou, po navraceni orbu, byl hotov a tak se da pocitat dal a dal, tohle je zatim jednoznacny vyherce v poctu oslich a casto zbytecnych mustku. K tomu detinske chovani Sabine, u ktere se lze tezko rozhodnout jestli je to on, ona ci ono. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím asi nejlepší epizoda. Ne, že bych o něm někdy pochyboval, ale Peter Ramsey se předvedl ve skvělé formě. Díky Filoniho scénáři tato epizoda svedla dohromady všechno, co minulé tři připravily, and Ramseyho režie je naprosto pevná a sebevědomá. Solidní zvraty, dobré výkony hlavně od Natashi Liu Bordizzo a Raye Stevensona, velice hezké vizuály, souboje zatím nejlepší z celého seriálu (líbilo se mi, jak každy duel měl trochu jiný styl podle toho, kdo s kým bojoval), Hera tentokrát připomínala sebe samu ze Povstalců více než kdy dřív, a ten konec… wow, věděl jsem, že se to stane, ale stalo se to dříve, než jsem čekal, a ten způsob, jakým se to stalo… mám z toho skvělý pocit. Snad jen ten dialog místy opět trochu drhne, ale jinak nemám výtky. Celý tento seriál prostě vyzařuje klasický pocit Star Wars jako od Lucase, ale s příchutí něčeho nového, čerstvého a neznámého, a přesně tuto kombinaci teď Star Wars jakožto značka potřebují. Bravo. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může mi někdo vysvětlit jednu věc? Nejdříve vidíme Ahsoku, jak Silou hýbe hrnečkem a pak místo toho, aby použila Sílu a přitáhla si ten orb s mapou, tak musí bojovat s Baylon a pak ještě navíc na orb sáhne holou rukou...nejdřív krouží okolo, měla x možností orb chytit jen Silou a tím přerušit výpočet trasy. Tvůrci prostě nechápou, jak používat foreshadowing...narozdíl do např. Riana Johnsona, u nějž jsou tyto detaily dále využity a nutné pro pochopení dalších událostí. Scény nemají být samoúčelné, mají plnit svoji funkci v příběhu. ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl s mnoha zvraty, Jen ten Anakin na konci vypadal moc mladě. Naopak tu bych očekával, že bude dědou v době, kdy se to odehrává. Vždy mě iritovalo, že Lucas digitalně zaměníl Force Ghosta původního herce za mladého Anakina v epizodě VI. Vždy jsem spíše doufal, že spíš zestáří, aby vypadal jako otec Luka a ne bratr. A tady ho ještě víc mladili. Tu uniká pointa proč. Tohle mělo smysl v Kenobim, kde to zase neudělali vůbec. Ale padlí Jediové jsou skvělí a divokost Shin až koreluje s fanatismem a ta postava mě neuvěřitelně baví. Hera v akci, rozpolocená Sabine. To je paráda. A jako bonus ty různé souboje mečů, které dávali smysl. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně našláplá episoda. Zamotalo se to více než jsem čekal. Skvělé. Jsem zvědav, co bude dál. Jinak geniální Ray Stevenson. Čest jeho památce. Dále také mě potěšila zmínka o "Dědici impéria"! Tak zná spousta SW fanoušků Thrawna! Takže nakonec Disney vsadil stejně na "legendy". Ty se stávají skutečností. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Magie, která udržovala Inkvizitora Marroka (Paul Darnell) naživu, je stejná, jakou použila Matka Talzin na vylepšení a udržení při životě Savage Opress či jeho bratra Darth Maula. Jedná se tedy o moc čarodějnic z Dathomiru. (Veskoslav)
  • „Fulcrum“ bylo kódové označení pro agenta Aliance během Občanské války. Pod tímto jménem se jako první „schovávala“ Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Následně pak bylo používáno i pro další agenty Aliance (agent Kallus). Původní označení Fulcrum bylo užíváno pro osobní kanál generála Anakina Skywalkera během Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama