Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 2: V potu tváře (S01E02)

(epizoda)
  • USA Part Two: Toil and Trouble (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ashoka a generálka Hera Syndulla cestují do loděnic Nové republiky, kde učiní nečekaný objev. (Disney+)

Recenze (50)

d.p.1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva díly a už teď mi to příjde jako ztráta času. Tohle nebude takovej trhák, jak se doufalo. Přetrpěl jsem všechny Disney seriály, jejich stupidní vandalizaci tohodle vesmíru, ale tohle už nedám. Kéž by to Disney prodalo arabskejm šejkům, i v jejich pojetí by to na 100% byly lepší hvězdné války, než co předvádí tahle banda aktivistickejch looserů z Disney.. ()

LIFOsama 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla stejně skvělá jako ta první. Užijeme si v ní část posádky Stínu z Rebelů, hlavně postavu Sabine Wren, Hery a šíleného droida Choppera, který se nebojí jít přes mrtvoly. K tomu všemu také dostaneme ochutnávku bojového umění padawanky Shin Hati. Jen mě trochu zarazilo probodnutí mečem a následné vyléčení, ale tak asi tam jezdí/lítají sanitky rychleji než u nás a bacta sprej to jistí :D ... Někdo si stěžuje na Ahsočino chování, ale vzhledem k tomu, co vše se v animácích událo, ji zcela chápu. Těším se na další epizodu. Ať vás provází síla. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhý díl se povedl. Sabine je skvělá a baví mě o mnoho více než v animovaném seriálu. Ahsoka je možná malinko upozaděna, ale to mi vůbec nevadí. Záporáci na slušné úrovni a děj se pěkně rozbíhá. Těším se na návštěvu nové galaxie. Výprava naprosto perfektní a mám pocit, že koukám na film. On tomu pomáhá i ten rychlý střih, který známe z prequelů George Lucase. ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Qui-Gon byl probodnut přesně a hezky doprostřed břicha, Sabine na okraj oblasti břicha a když se dobře trefíte, tak defacto minete všechno důležité. Qui měl prostě smůlu. To bych více řešil 3. sestru:) Pomalu to začíná nabírat. A pokud umíte anglicky a víte název 1. knihy od Thrawnovi, co kdy vyšla, budete mít pěkný easteregg:) ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale občas v tom soundtracku, konkrétně minimálně v outru, slyšim skoro až melodii Pirátů z Karibiku, zejména pak Na Konci Světa. A což o to, je to spíš pocta pro Hanse Zimmera, protože druhej i třetí díl Pirátů z Karibiku je úžasnej všemi směry včetně hudby. On vždycky dokáže udělat tak neskutečně dobrej soundtrack, že to pozvedne celej film o řád výš ať už je sebehorší. Každopádně skvělý díl. Nejsem z toho ani náhodou tak odvařenej jako z Mandaloriana, protože to je královskej počin, ale pořád skvělý. Ach, pořád můžem jen snít, že by takovou kvalitu měla třetí trilogie :( ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Brána Eye of Scion je taková slovní hříčka. Scion má v angličtině ekvivalent v podobě Heir, což je samozřejmě odkaz na první knihu „Heir to the Empire“ („Dědic Impéria“). (Veskoslav)
  • Poprvé se nám v hrané podobě ukáže tzv. Force Echo, kdy uživatel Síly může vyvolat obraz nebo vzpomínky místa pomocí Síly. (Veskoslav)
  • Když Morgan (Diana Lee Inosanto) otevře mapu, můžeme na pohyblivých okrajích zahlédnout siluety Purrgilů, zjednodušeně vesmírných velryb, které mohou cestovat hyperprostorem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama