Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (1 153)

plakát

Živí mrtví - Jeden rozhněvaný muž (2012) (epizoda) 

Nabírá to neskutečně na obrátkách. Dějí se věci, které mě nenechávají chladným. Přicházejí děsivá rozhodnutí. Tento díl byl smutný a jeho závěr mrazivý.

plakát

Živí mrtví - Cesta do neznáma (2011) (epizoda) 

Díl dobrý, ale za ten debilní proslov blbý blonďatý kundy prostě dávám 1 dolů. Prostě klasika. Kunda má vždycky pravdu a chlap je debil i když se snaží. Že vůbec takový hle sračky musí se tahat do takového děje, kde jde o přežití. To mě prostě nasralo. Blbka.

plakát

Živí mrtví - Série 1 (2010) (série) 

Úvodní série úplně špičková. Obzvláště její zakončení. Velmi hutná atmosféra.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Seriálový fanoušek úplně nejsem, ale zde jsem se malem posral blahem. Miluju post apokalyptické příběhy. Tady je přesně to, co jsem vždycky chtěl. Jsou to sice tisíckrát použití mrtví, zombie, ale zpracované absolutně geniálně. Připomíná mi to staré dobré časy hraní Left 4 dead 2 a World War Z. Občas seriál má slabé chvilky. Někdy si říkáte, že jsou ty díly až zbytečné. Ale to je snad v každé sérii. Nicméně jsem ohromen. Absolutně mě to pohltilo. 100%

plakát

Živí mrtví - Staré dobré časy (2010) (epizoda) 

První setkání s tolik populárním seriálem a musím říct, že dojmy jsou velice pozitivní. Ta post apokalyptická atmosféra mi kurva vyhovuje!

plakát

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge (2020) 

Řekl bych, že tohle byl Mortal Kombat jak se patří. Plný krve a fatalit. Příběh byl lehce jiný, než je známý starý Mortal Kombat, ale to Vůbec nevadí. Mě těší, že právě uz i Mortal Kombat se da nazvat legendárním. Vznikl na začátku 90 let a už mu bude 30 let. Já byl velmi potěšen.

plakát

Star Wars: Odboj - The Escape (2020) (epizoda) 

Tak a seriál končí. Nabídl krásnou strhující poslední bitvu a Colossus přemohl Star Destroyer. Na konci jsem skutečně uronil slzu. I hrdinové tohoto seriálu se zapsali do mé paměti.

plakát

Star Wars: Klonové války - The Final Season (2020) (série) 

12 let čekání na konec Klonových válek se vyplatil. Návaznost a propletení s Episodou III, kdy se závěr seriálu nesl v opravdu temném duchu. V určitých fázích dokonce převyšoval film. Mám mnoho smíšených pocitů a je to vlastně v pořádku. Cítím nadšení a úžas nad geniálním dílem ze světa Star Wars. Mám chuť si to pustit celé znovu, protože mě to posadilo na prdel jak dlouho nic jiného. Zároveň však cítím smutek. Jednak že je už všemu konec. Naši hrdinové seriálu jsou pryč. A také jsem smutný, protože si to celé to rozuzlení žádá. Tak, jako jsem cítil smutek, když Anakin zmizel a nastoupil Darth Vader, tak to cítím i teď. Poslední rozloučení Anakina, coby Dartha Vadera se svou učednící Ashokou. Temné časy nastaly. Ale to prostě k tomu patří. Star Wars jsou plné temnoty. Děkuju za tento seriál. Pláču dojetím a zároveň štěstím.