Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (367)

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) 

Jako pokus o kulinářskou show totální selhání v čele s nekompetentním Jirkou, na druhou stranu pravděpodobně nejlepší sitcom, jaký kdy na Nově vznikl.

plakát

Baron Prášil (1961) 

Skvělý film, skvělé triky, skvělý plakát.

plakát

Batman (1966) (seriál) 

Batman s nádechem 60. let. Co chtít víc?

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Zklamání jak hrom. A to Batman patří mezi mé milované postavy. Ben Affleck Batmana/Bruce Waynea uhrál v klidu, zato Eisenberg byl bohužel nešťastná volba. Superman se navíc za dva filmy charakterově nepohnul ani o píď, jenom pořád fňuká, že ho lidi nemají rádi. Filmu ubližuje pitomá zápletka plná logických lapsů a postav chovajících se jako idioti (Lois Lane!), několik WTF momentů a prázdný symbolismus. Temný vizuál zde nahrazuje spíš tmavý vizuál, kde není nic moc vidět, akčním scénám by místy slušel přehlednější střih. Jestli Justice League zůstane u stejných tvůrců, začínám mít silné obavy.

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) 

Ale jo, docela jsem se pobavil. Ta vykrádačka motivu o návštěvě tří duchů mi sice přišla trochu moc, ale když jsem na tu hru přistoupil, ani mi nějak nevadila. Líbil se mi ale Matthew McConaughey v roli samolibého sexistického parchanta, co mu fakt sedlo a zahrál to dobře.

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Neobjektivní komentář: Když já to měl jako malej rád.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Jednou bych chtěl vlastnit malé knihkupectví a pít a kouřit a křičet a urážet své zákazníky a terorizovat svého poskoka jako Bernard Black.

plakát

Blade: Trinity (2004) 

Ježiš, Drakula v rozhalence a s korálovým náhrdelníkem?

plakát

Blaník (1997) (divadelní záznam) 

Lehce melancholické zpracování české legendy. Humoru je tu až až, i když je převážně konverzačního rázu. To ale ani v nejmenším nevadí a když už dojde k akci, tak stojí za to. Souboj na meče je scéna, která mě naprosto odrovnala, stejně tak scéna mučení. Jednoznačně *****, v českém dramatickém umění špička.